#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #21 Aurélien Chedjou

ilk maçını izleyemedim ama yorumlara bakınca iyi oynamış gibi.. Zaten forumda en çok maçını izleyenlerden biriyim o yüzden içim rahat..

Rezalet bir gol yedirdi Dany ile birlikte. Yeni olmasına verelim.

Chedjou gelmeden önce,umarım kademesi iyidir demistim.Malüm gecen sezon cogu golü kademe hataları yüzünden yedik.

Gene umut ediyorum,Chedjou bugünkü hatasına rağmen iyi bir kademecidir.Aksi takdirde ne kadar süratli olursa olsun,hic umrumda degil.

Eboue-Chedjou-Dany-Transfer

yukarıda yazdığım 3 isim CL seviyesinde isimler. Fakat sol tarafı yine Hakan Balta yada Riera'ya emanet edersek, işimiz zor olur. O yüzden CL 'de başarı için en önemli mevki sol taraf şu anda. Çünki diğer hiçbir mevkide bu kadar boş adamlarımız yok.

DANY CL SEVİYESİNDE Mİ? KARDO ÇOK CİGARA İÇME.:yenieek:

Bunun lakabı tank değil bomba olmalıymış :(

Futboldan anlamadığınızı her fırsatta belli etmeyin. Hazırlık maçı adı üstünde, kimse kasmıyor. Oyunculardan çok buradaki çoluk çocuk kasıyor. İşiniz gücünüz yok, birisi hata yapsa da eleştirsek diye bekliyorsunuz.

nasıl bir taraftarımız var allah aşkına en ufak hatada oyuncuları asıp kesiyosunuz

golde herifi ittirdiler olum faul vardi.:yenieek:

Ne salak bir taraftar modelimiz var lan...

Takim'dan gitsin diyenler oldumu? :D

Gol'de hatasi olabilir ama cok sakin bir sekilde savunmadan topu cikarabiliyor. Sevindirici. Dany ve Zan yapamiyor bunu, sürekli yan pas.

Futbolcularımızın hatalarını bu maçlarda yapması sezon öncesi gayet iyi. Kendi kendilerine zaten çeki düzen verirler, uyarılırlar. Bence Chedjou efsane olacak bir adam. Müthiş transfer yaptık.

hatası varmıydı oyun kurma becerisi nasıldı

bu adam mı fransanın en iyi 2. stoperiymiş peeehh

​diyenler olur mu acaba ? : D

Senin gibi stoper olmazsan olsun be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt