#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #21 Aurélien Chedjou

takım hazırlık kampında ama bunlar erken açmış sezonu.

birde ben yaziyim.

bu ne l
an 3. lig topçusumu bu.:rolleyes:

Şaka gibi daha bir hazırlık maçıyla sildik, yalan ettik adamı :asd:

Of ne kadar saçma sapan konuşan insanlar var yahu.

Derhal satılmalı! :ays:

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu sene cl'de cok iş açıcak başımıza dany yetmezmiş gibi 2. bombamız oldu hem yaşlı hem tecrübesiz Allah sabır versin bu sene bize :42:

ahahaha kendimden tiksindim taş gibi stoper bu maç ölçü olamaz

Fransa Ligin'de Chedjou izlemeyen adam burda 2 hazırlık maçıyla yorum yapmasın.

Bu adam duvar olacak süpheniz olmasın rahat olun dünyada hiç hata yapmadan oynayan stoper mi var ? Üstelik hazırlık maçı normal maç arası konsatre farkı çok fazla:

bu sene cl'de cok iş açıcak başımıza dany yetmezmiş gibi 2. bombamız oldu hem yaşlı hem tecrübesiz Allah sabır versin bu sene bize :42:

ahahaha kendimden tiksindim taş gibi stoper bu maç ölçü olamaz

kendim alıntılayayım bari chedjou düşmanı olmasın adımız chedjou reis olacaktır :yenieek:mesajımın altında gizli görüşlerim

Chedjou yerine cok daha iyi bir libero beklemek hakkimizdi. Ancak daha ilk dakikadan damga vurmak gereksiz. Bir kenara not edin hatasini, devam ederse keseriz biletini.

Cogunuz hatirlamaz ama Popescu da ilk geldiginde baya kazma maclar cikartmisti. Barcelona'nin kaptani Popescu bu yani boru degil.

Burak hata yaptığı için değil yapamadıkları için eleştiriliyor. Bu maç için yani. Ayrıca Selçuk'ta oldukça kötü oynadı niye eleştiren olmadı ya da Drogba'da kötüydü neden eleştirilmilyor çünkü bundan çok daha iyisini yapabildikleri için. Arada fark var. :)

foruma ilk girip chedjou konusunu başta gördüğümde Allah dedim yine bazıları adam a sallıyolardır ve yanılmadım 1. si adama faul vardı pozisyonda 2. si 1 tane hatadan adamı asıp kesmek Galatasaray lıya yakışıyor mu lütfen arkadaşlar chedjou bi otursun şu takıma dany gibi sene sonuna doğru hatalar yaparsa o zaman konuşuruz

:) Aynen öyle, geldiğinden beri eleştiriyorum kendisini. Top tekniği özürlüdür kendisi. Bu tarz boş şeylere değil de, hayatına ver enerjini.

Şaka mısın? Sen buraya gelip Chedjou'yu eleştirenlere nutuk atıyorsun. Maç içinde Burak'ı eleştiren de sensin. Sonra da yaptığın saçmalığı yüzüne vurunca benim yaptığım mı boş iş oluyor.

Burak'ı eleştirmeyi kendine hayat gayesi olarak belirlediysen orasını bilemem tabi. Yani o zaman onu eleştiri değil de bir yaşam tarzı olarak görüyor olabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt