#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #21 Aurélien Chedjou

Güzel kardeşim, hemen her mesajımda bu takımın Melo harici bir stoper ve bir sol bek, yani topu topu iki adet transfere ihtiyacı var ve bu kadar az transfere ihtiyaç varken almışken en iyisini, en pahalısını alalım diyen ben değil miyim?

Bugün Bruno Alves Boluspor geyikleri yapılıyor ama Bruno'nun belli bir standartı, belli bir kalitesi var. Kimse zaten bir Popescu beklemiyor kendisinden. Popescu'yu bekleyen biz Galatasaray taraftarı olmalıyız demekten dilimde tüy bitti iki senedir.

Aynen bende dedim, geçen senede Dany'den için dedim, hazır CL'ye gidiyoruz çok kalitelii bi stoper alalım dedik ama yok işte

kendisini tirt maclarla degerlendirmemeli

Açıkcası Chedjou'yu fazla izlemişliğim yok. Ama bu adamın transfermarkt'te değeri 12 milyon euroydu. Hala 10 milyonda fazla değeri var. Şimdi bu ne alaka diyebilirsiniz ama kötü futbolcu olsa transfermarkt neden bu kadar değer versin?

Güzel kardeşim, hemen her mesajımda bu takımın Melo harici bir stoper ve bir sol bek, yani topu topu iki adet transfere ihtiyacı var ve bu kadar az transfere ihtiyaç varken almışken en iyisini, en pahalısını alalım diyen ben değil miyim?

Bugün Bruno Alves Boluspor geyikleri yapılıyor ama Bruno'nun belli bir standartı, belli bir kalitesi var. Kimse zaten bir Popescu beklemiyor kendisinden. Popescu'yu bekleyen biz Galatasaray taraftarı olmalıyız demekten dilimde tüy bitti iki senedir.

Ben Alves'i de pek beğenmiyorum. Chedjou'yu fazla izlememiştim ama bugün dehşete düşürdü beni. Bize Ujfalusi'nin gençliği kalitesinde bir adam lazım. Yoksa zaten Dany gayet iyi bir oyuncu.

Yahu adamı izlemeyip şurda oynadığı 2 maçtaki 60 dakikada ne kadar iyi değerlendirebildiğinize inanıyorsunuz gerçekten şaşırıyorum yanında bir Gökhan Zan oynuyor bi Danny oynuyor bekte Riera mı Balta mı var belli değil bu adam bu oyuncuları tanımıyor daha kalede Eray geri pas verse ne yapacağını kestiremiyor hele bi durun soluklanın ligde bir maçlar çıkarsın akabinde clde o zaman değerlendirme yapılabilir anca.

fazla sürmez ak koyun kara koyun yakın zamanda orta cıkar ,emirates cupda göreceğiz...

Valla ben geldiği günden bu yana söylüyorum Dany'den bir ekstrası olmayacak diye.Hala da görüşümün arkasındayım.Şu ana kadar ben haklı çıktım maalesef.Bundan sonrası için ise temennim beni ve ben gibi düşünenleri utandırmasıdır.

Valla ben geldiği günden bu yana söylüyorum Dany'den bir ekstrası olmayacak diye.Hala da görüşümün arkasındayım.Şu ana kadar ben haklı çıktım maalesef.Bundan sonrası için ise temennim beni ve ben gibi düşünenleri utandırmasıdır.

takımın eksiği hava topunda cok iyi,pozisyon bilgisi üst düzey ,sert bir defans oyuncusu idi,bu adamın boyu 1.84 ,pozisyon bilgisi zayıf ,ee ne diye aldık o zaman ???

Eleştireceksen daha önce takımda izlediğin ve beğenmediğini oyuncuların takımda tutulmasını oynatılmasını eleştireceksin. İyi oynadığını bildiğin takıma yeni katılmış oyuncuları eleştirmeyeceksin.

Oyun tarzı olarak Dany'ye benzemesi beni endişelendirdi.Bize liderlik özelliği olan topu oyuna sokabilen Popescu,Ujfa tarzı adam lazımdı.

yaw arkadaş bu adam ligue 1'in yılın defans oyuncusu seçilmemiş miydi çin malı chedjou mu geldi ??:SS:

Takıma uyum sağlayamadı daha, her hareketinden belli, bu sorunu çözmesi lazım.

İlk kez yurtdışına transfer olmuş, şu ana kadar 2 hazırlık maçında, birer yarılık, her seferinde başka oyuncularla oynamış bir topçuyu eleştirmeyi başaranlara bir alkış.

:007:

ibretlik yorumlar var :lol:

ikinci maçına çıkmış 90 dakikayı tamamlamamış bir adamı şimdiden asmak istemiyorum.lilleden ayrılışı acıklı oldu chedjou için.dile kolay 7 sene formasını giydiği takımdan ayrıldı.alışması için belli bir süreç lazım.

amrabat a dedik sabredelim 2 maçla asmayalım,riera ya deik bekleyelim hele bir aynılarını chedjou için diyoruz şimdi.gs nin stoperi olacak meziyetlere sahip değil bu adam.takıma alışma süreci olur bir topçunun elbette ama kendini de belli eder topa vurmasında durduğu yerden falan.ben hiç izlememiştim bu adamı 2 maçtır izliyorum evet erken yorum yapmak için ama şu oynadığı maçlardaki performansını genç oyunculardan birisi yapsaydı direkt kiralıklar listesine girmişti bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt