#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abartmayın fazla

stoper gibi oynadı

arsenal maçında bi adam kaçırır saydırırlar burda

Resmi maçlarda da görmek lazım, hemen kestirip atanlar oldu.

Hemen yargılamamak lazım. Ufja muslera vs onlarda ilk 4-5 hafta çok kötüydü. İlk 5 hafta sabretmek gerek lig başladıktan sonra.

CL'ye kadar form tutmus olur

Dany'i beğenmezler,Ched'in de Dany gibi riske girmesini beklerler.

İşte bazılarının futbol bilgisi bundan ibaret.

Bence diğer iki maça nazaran çok iyi oynadı,çok basit oynadı,bir stoperin nasıl oynaması gerektiği gibi oynadı.

Alıştıkça daha iyi oynayacaktır. Sabredelim biraz.

Sneijder de geldiğinde zaman verelim dedik ve onun eski haline döneceğine inandık. Bunu neden Chedjou için yapmıyoruz. Daha birbirlerini bile tanımadılar.Kimin nerede pozisyon alacağını nereye gideceğini ,Muslera'nın nerede pozisyon alacağını,zaaflarını ve güçlü yanlarını öğrenmedi veya öğrenemedi. Aynı durum defans arkadaşları için de geçerli.

Ben 1-2 ay (hatta biraz daha artıırılabilir) zaman verilmesi ve sabır gösterilmesi taraftarıyım

Çoooook gereksiz ve bilgi sahibi olmadan yazılan yorumlar var..

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Yanındaki adam Dany olunca oldukça dengesiz ve patlamaya hazır bomba havasında bir stoper 2'lisi oluşuyor.

Semih'le ya da Gökhan ile oynadığı zaman daha iyi görünecektir ama yine de takımız libero özellikli, süpürücü bir stoperin eksikliğini yaşayacaktır bana göre.

Çünkü Gökhan'ı saymazsak Dany,Chedjou ve Semih... 3'ü de öne çıkıp, hamle yapan adamlar. Gökhan'da ilk tercihlerimiz arasında yer almadığından birbirine benzer 2 stoper, tandem oluşturmuş olacak.

Bizimle adı geçince Lille'de de 2-3 maçını alıcı gözüyle izlemiştim. Bizle anıldığında anlatılan stoperi kesinlikle beklemeyin. Çünkü o anlatılan stoper Chiellini, Pique falan... Onların özelliklerinin tanımı olabilir ancak.

penaltı penaltı değildi zaten.gayet iyiydi.devam aslan.semihin abisi olucan.

ny vol2 , bir adam bu kadar ağır ve göstere göstere hamle yapar.Çok rahat çalım yiyor.Yapılan transfer sözde defansa liderlik edecekti, adamın böyle bir niyeti yok gökhan zan bile daha fazla yönetiyor defansı.En büyk artısı hava toplarını iyi alıyor.

çok net kazık yedik, süratli hücum oyuncuları ve pas yapan takımlar çok can yakacak çok.

Hazırlık maçlarında bile oyunculara laf ediyorsunuz.

Kapak yakındır

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Bir maçla rezil öteki maçla süper oyuncu :)

Top tekniğii, hız, çabukluk vs bir bakışta, ilk maçından belli olur da bir futbolcuyu daha önce izlemeyenlerin bir maçla ahkam kesip ikinci maçla 180 derece dönmeleri büyü garabet.

Oyuncu tipi olarak Ujfa'nın bir benzerini yani komple bir defans oyuncusunu bulmalıydık.

Zaman zaman savunmada sıkıntı yaşayacağız çok olası.

Yanda mutlaka bir Türk olcak bu da Semih Kaya dan başkası değil, bu gün kü maçı bir izleyelim bakalım, Ujfaluji yi de hiç beğenmiyorduk, ben ilk oynadığı maçtan itibaren hayran kalmıştım urfa ya, ama bu tür eleştirilen futbolcular zamanla taraftar için demirbaş oluyor.Bekleyip görmek lazım.

Semih'le bir göremedik gitti, Süper kupadan önce Arsenal maçında görebilsek keşke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt