#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk baslarda herkes asiyordu. Seveni cogalmaya baslamis.

Uyum sureci. Bu adam cok iyi. Sadece biraz zaman. Bence Semih-Chedjou ikilisi cok iyi olacak. Ama sol'da Balta ile yine cok is dusecek, asan kesen olacak.

Solbek sartoglusart.

Yaptığımız en gereksiz transfer.

Kötü oyuncu demiyorum kalitesi tartışılmaz belki de.

Bize çok faydalı da olabilir ama şu yabancı sınırlamasında alacağımız stoper yerli olmalıydı.

6.5 M € ya serdar aziz de alınırdı.

Bugün yeni bi yabancı transfer yapınca yine en fazla kesik yiyecek adam bu olacak Dany ve Riera ile birlikte.

Bu adam'a yazik oldu. AS oynadigi takimdan getirdiler, ve simdi tribün'de oturanlardan olacak.

Bence adaptasyon süreci devam ediyor. Bu adam biraz duygusal galiba Lille den ayrılırken çok zorlanmış olabilir,

Adam 6 yıldır lille de oynadı kimbilir kaç yıldır fransa da dır bir anda Türkiye farklı bir kültür,dil biraz zorlamış olabilir karakter yapısından dolayı.

Benim maçlarda gözlemlediğim daha hala çekiniyor biraz daha zamana ihtiyacı var (oynamak olarak değil takımla bir arada vakit geçirmek).

1-2 maç kenarda oturdu diye dert edeceğini sanmıyorum. Umarım kendine güveni bir an önce gelir ŞL maçlarında çok ihtiyacımız olacak.

serdar taşçı rusyaya transfer olmuş..fatih terimin plansız günübirlik transfer politikası sonucu ne kadar para harcasakta bi tarafları çok eksik kalan orta halli takım olduk..ne şedyusu ne danisi ??? serdar taşçı+ ferdinandla 2 yıl sorunsuz giderdi ve bu kadar para harcanmadan..böyle fikir beyan edince fenerli oluyorz ama çiftlik değil burası GSARAY..eboue-serdar-Ferdinand-ekotto bu dörtlü çok rahat kurulabilirdi bu sene istenseydi..semihle ceyhunla gökhanla reallerin juvelerin karşına çıkacağız koşmuyor diye buraka formsuz diye selçuka engine kızacaksın...yemezler ama biz yiyoruz...!

serdar taşçı rusyaya transfer olmuş..fatih terimin plansız günübirlik transfer politikası sonucu ne kadar para harcasakta bi tarafları çok eksik kalan orta halli takım olduk..ne şedyusu ne danisi ??? serdar taşçı+ ferdinandla 2 yıl sorunsuz giderdi ve bu kadar para harcanmadan..böyle fikir beyan edince fenerli oluyorz ama çiftlik değil burası GSARAY..eboue-serdar-Ferdinand-ekotto bu dörtlü çok rahat kurulabilirdi bu sene istenseydi..semihle ceyhunla gökhanla reallerin juvelerin karşına çıkacağız koşmuyor diye buraka formsuz diye selçuka engine kızacaksın...yemezler ama biz yiyoruz...!

Yaptığımız en gereksiz transfer.

Kötü oyuncu demiyorum kalitesi tartışılmaz belki de.

Bize çok faydalı da olabilir ama şu yabancı sınırlamasında alacağımız stoper yerli olmalıydı.

6.5 M € ya serdar aziz de alınırdı.

Bugün yeni bi yabancı transfer yapınca yine en fazla kesik yiyecek adam bu olacak Dany ve Riera ile birlikte.

Serdar Aziz daha Bursa'da oynayamıyor,bitik vaziyette.6.5'u ona bayılıp iyice maf olsun takım.Ömer Toprak desen anlayacağımda..

Önümüzdeki haftadan itibaren kesintisiz oynar.

Eğer Amrabat yada başka bir kanat oyuncusuna yer açmak için yabancı kesmek gerekiyorsa bu Eboue olur yine de Chedjou olmaz.

İnşallah bir daha hiç kesilmez,bana hiç güven vermiyor mevcut diğer stoperler.

chedjou:hocam ben neden oynamadım

terim:yabancı sınırı yüzünden

chedjou: o ne demek oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt