#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haftaya yine amrabat için kesilmese bari formayı en çok hakedenlerin başında geliyor.

ben burda o kadar yazdım size, savunmadaki temel problemi çözecek, çok kaliteli, harika, hava topları iyi, ısıran diye ama yok bi çok kişi inanmamıştı.

temel sorun neydi her maç 123123 kez pozisyon verip penaltı yaptırıp savunmacıların kırmızı görüp, yine savunmanın dengesiz dengesiz, savruk savruk oynaması, her maç 2 veya daha üzeri gol yemesi idi. Temel sorun çözüldü ama yine her maç minimum gol yiyoruz oda salaklıktan kaynaklanıyor. Bugün rakip adam insan gibi şut bile çekemedi fakat ilk çektiği isabetli şut gol oldu

adam iyi stoper bu belli, kaliteli ama geriden çıkarken çok ürkek.lider gibi değil de daha çok semih tarzında.topla mesafe katetmiyor ya da uzun oynamıyor.oynatılmadığından olabilir belki bilmiyorum.

Gerçekten müthiş top oynadı bugün bu adam sürekli 11 oynamalı.Böyle bir adamı trübüne yollamak futbola ihanettir.

Bunun yerine Zan falan olsa 5 yerdik. Kac yere kademeye girdi, top caldi herif. Iyiydi begendim.

Valla bu maçta da iyiydi, güzel işler yaptı. Üzerinde ki durgunluğu da atmış yavaş yavaş agresif tavırlar da sergiliyor, bu iyi işaret. Kendini bulmaya başlamış.

Zamanla performansı iyiye gidiyor ama iyi bir Ujfalusi'nin yerini asla dolduramaz. Bize o tip bir adam lazımdı aslında.

chedjou senede milli takım kupalar vs ile ortalama 4-5 gol atıyor yan toplarda ama biz daha yan topta kafa vurduramadık adama 3 aydır.

bık bık bık ..hala mı ya ?adam kafayla oyun kurdu anasını satıyım.çok iyi stoper işte...bi kaliteli oyuncu daha kazandık.

iyi oyuncu kalitesi belli su takim full kadro bir arada oynayamiyor ki ched sneijder riera sold o zaten sart hakan baltaya bakildiginda.

simdi bruma ila bi yerde eksik olacagiz sagolsun fenerasyon ulan bukadar sikeden sonra hala istediklerini yaptiriyorlar !

Valla bu adama çok üzülüyorum. Bazen oynuyor, bazen oynamıyor. Bazen yanında Semih oluyor, bazen Gökhan oluyor.

Bi baba oluyorum, bi amca oluyorum, bi enişte oluyorum moduna girdi resmen. :)

amrabat yuzunden bu adami tribune gonderme sacmaligida bugun son bulmustur umarim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

öyle çok abartıldı ki fransanın en iyi stoperi diye beklenti çok yüksek hala o beklenen performansı vermedi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt