#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha ilk aldığımızda da söylemiştim. Yanlış bir transfer. Kalite olarak ortalama bir stoper. Biz kendisini kanıtlamış daha kaliteli ve tecrübeli birini almalıydık.

Allah aşkına bu adamın Dany'den ne farkı var? Dany'i geçtim Gökhan Zan bile en az bu kadar oynar. Hatta daha iyi oynamıştı geçen sezon Real maçlarında. Bize Ujfalusi, Bruno Alves, Lugano gibi yırtıcı stoper lazımdı.

Ched ile semih cok iyi ikili idi, zaten tandemde iki zenci oynatilmaz her ne kadar atletik olsalarda biraz savruk oluyolar, tabi yaninda dany oynadi, dany'nin yaninda pique'de oynasa kariyerini bitirebilir. Ched cok kaliteli stoper. hani bu adami izlememis olsam soverdim.

İyi ya da kötü bilemiyorum ama ne olursa olsun aradığımız adam olmadığı kesin hiç liderlik özelliği barındırmıyor,agresif değil vs vs.

Ben dedim dannynin tank versiyonu

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Adam da reislik ozelligi hic yok.

4 stoperimiz var 4ude birbirinden ezik

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hocanın bize bu seneki kazığı. Rierayla başladı amrabatla devam etti chedcuyla sürüyor. Yazık paralara be yazık

Şu moral bozukluğunda, ağlanacak halimize güldüm yorumlar sayesinde :DD

Aldığımız zaman oynadığı ilk maçlarda zaman verilmeli daha takıma alısması için 4 5 maç bakmak lazım demiştim.Şimdi kararımı verdim bu adamdan cacık bile olmaz.Yine yanlış bir transfere imza atmışız.

Yanında Dany oynağı için kızamıyorum.Dany'nin yanında Semih oynarken de "Dany kötü de Semih topa bile dokunamıyor" yorumları vardı.Tesadüf değil heralde.

La bu cl de 5 tane yememismiydi lille de oynarken bayernden mi ne

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt