#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim için Stoper dediğin Brezilyalı olur. Ondan çok istemiştim Felipe Santana yı 3senedir ama olmadı:(

Brezilyadan alirsin bir iki tanesi haric kötü cikma ihtimali yüksek ama italyanlarda iyi cikma ihtmali daha yüksek zaten liglerindende beli oluyor.Defansa dayali futbol oynuyorlar.Dünyanin belki fransiz takimlari haric hic bir takiminda iki tane afrikali stoper birlikte oynamiyor.Stoperlerin en az bir tanesi lider oyun zekasi yüksek olmali buda afrikaliarda pek rastlanan bir özelik degil.Kalecileri desen zaten berbat.

Adam iyidi saçmalamayın.

Dany ile oynadığı zaman hep böyle oluyor bu adam bilmiyorsunuz sanki.

Bu adamın kötü oynamasının nedenide fatih terim gibi dünyanın en kötü teknik direktörlerinden birisi ile çalışması.

beyler kazık yedik,ben bu adamı Kamerun milli takımında izlediğimde kararımı vermişdim,fransda iyi stoperler var hemde cok iyi ama bu adam fos ,hele bizim ihtiyaçlarımıza hiç bir şekilde uymuyor,semihe partner olsun diye aldık,akıllı olmalı hava topu olmalı bunlar yok,sıfır afrikalı bir stoperde olağan hızda yok bu adamda, fatih terim 2 yıldır transferlerde bizi batırdı maalesef..

Allahtan Fransa liginin en iyi stoperisin aksi olsa ne olurdu acaba...

Adam iyidi saçmalamayın.

Bu adamın kötü oynamasının nedenide fatih terim gibi dünyanın en kötü teknik direktörlerinden birisi ile çalışması.

Gec o isleri duman.Afrikadan üst düzey kaleci ve stoper cikmaz.Hele kaleci hayata cikmaz.Aldin mi adam gibi italyan stoper alacaksin,adamlarin ligi defansi ile meshur.Afikadan macera aramaya gerek yoktu.Alman veya kuzey avrupa ülkeleri stoper dolu iki tane afrikaliya gerek yoktu.

Dany ile Semih oynayinca Semih bile rezil oynuyor. Chedjou yu birazda Dany rezil ediyor.

♧tapatalk♧

Adam iyidi saçmalamayın.

ulan neyi iyidi her pozisyonda çalım yedi dany dengesizi bile bunda iyiydi fransanın en iyi stoperiymiş yersen. bir atak bile önleyemedi.

ulan neyi iyidi her pozisyonda çalım yedi dany dengesizi bile bunda iyiydi fransanın en iyi stoperiymiş yersen. bir atak bile önleyemedi.

Hocam ilk yarı iyiydi.

Ama şöyle bir gerçek var fransanın en iyi stoperi diye birşey yok. Fransada fanatik gibi bir gazete düşün.

Resmi sitesinden dandik bir anket sistemi yapıyor oradan en çok oy alan işte fransanın en iyi stoperi diyorlar.

Bizim arkadaşlarda havaya girdiler fransanın en iyi stoperi diye.

danynin yanına maldiniyi koy en kötü defans oyuncusu gibi gözükür 2. golde melonun kıçında geziyor hız var diye defansta adam oynatılmaz pozisyon bilgisi çok önemli defansta alanını kontrol edebilmeli dany futbolu yeni öğrenen çocuk gibi her topa hamle yapıyım haldur huldur saldırıyor chedjoyu ben beğeniyorum antalya maçında çok iyiydi

hala hatayı kişiler üzerinden yorumluyoruz.ben kızmıyorum ne dany ne chedjouya

Hocam ilk yarı iyiydi.

Ama şöyle bir gerçek var fransanın en iyi stoperi diye birşey yok. Fransada fanatik gibi bir gazete düşün.

Resmi sitesinden dandik bir anket sistemi yapıyor oradan en çok oy alan işte fransanın en iyi stoperi diyorlar.

Bizim arkadaşlarda havaya girdiler fransanın en iyi stoperi diye.

cris'e bu kadar saydırdığımı hatırlamıyorum gerçekten cris daha çok güven veriyordu. çok hantal, pozisyon alması zayıf, markajı zayıf 1 sene izlediler birde bu adamı ayıptır vallahi.

Şimdi 3. golü yeniden izledim de nabıyon hacı sen, neyi bekliyon?

dün defansif anlayışımız rezaletti.ben tam olarak kim çok kötü oynadı anlamadım ama kademe anlayışı sıfırdı.çok rahat adam kaçırıyor dany-chedou ikilisi.chedou iyi futbolcuysa da galatasaraya uymuyor

Eleştirilmesi gereken tek kişi Fatih Terim'dir.

Almamız gereken defans istemeyerek söylüyorum ama Bruno Alves veya onun gibi biri olmalıydı..

fatih terimin transfer yapması yasaklanmalı. 2. gelişinde kulübü öyle bir batağa soktuki hala onun borçlarını ödüyoruz. bu gelişinde yine milyonlarca Euro zarara uğrattı. aldığı adamlara bir bakın. amrabat riera dany yiğit sercan chedjou necati umut engin hamit bruma ceyhun erman. brumayı bir kenara koyuyorum. diğer 12 futbolcudan hangisi takımda banko oynayabildi yada oynayabilir? bu sorunun cevabı hocanın bir daha transfer işlerine bulaşmaması gerektiğini gösteriyor net

Bu adam iyi kötü bisey demiyorum ama kontenjanin oldugu bu ligte bu adama bu paralari verenler bu transferlere onay verenlerin hepsini ISTIFA'ya davet ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt