#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamın dengesini de Dany bozuyor kim ne derse desin.

Valla arkadaşlar ben bu adamı ilk geldiği günden beri eleştirdim.Bu adamı izlerken dany in ağır çekim videosunu izliyomuş gibi oluyorum.

Fakat dünkü skora bakıp, adamı asmakta yanlış.Üst tura çılmak ,Şl çeyrek final bir için yeter , süper lig içinde yeterli.

Real'in şu kadrosunun 6 tane atamayacağı bir takım söyleyin.Benim üzüldüğüm, bazı oyuncuların verilen şanları ellerinin tersi ile geri itmesi.Engin,Burak,Sneyder dün resmen yokları oynadılar.Yani Allah aşkına arkadaşlar dünkü maçta Syender yerine Emre olsa ortalık yıkılırdı.

Dün kötüydü ama ondan önceki antalya maçındada sahanın en iyilerindendi bence eboue ve dany kazmalarının yanında yandı dün

Stoperi İtalya pazarından almak gerek artık Fransız'lar tutmuyor bizde.

3. Goldeki o halin gamsizligin neydi. Adam bos kalene orta aciyor sen yuruyorsun.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dün izlediğim kadarıyla gayet beğendim, yerinde 3-5 müdahalesi vardı.

E zaten bi maçta takımın stoperine 5ten fazla kritik pozisyon gelmemeli.

bazı şeylerde aksadı ama yanında danny ile oynama şeyi bvar yani bu yüzde 78 etkiliyor adamı yapmayın çok kaliteli ben çok seviyorum.

gidişat olarak biraz da hamit transferine benzetiyorum. geldiğinde her maç sonrası iyi olacak, maç eksiği var, biraz maç oynasın takıma alışsın, formunu bulsun düzelir vs vs. deniyordu hamit hakkında. chedjou içinde benzer yorumlar var. inşallah sonu hamit'e benzemez, ama hamit'te olduğu gibi bunda da pek umudum yok

cok övmüşlerdi,transferi esnasında ne edip ne yapıp Kamerun milli takımı ile yaptığı maçları izledim ve o zaman notumu verdim ,kocaman bir balon, ağır,hava topu yok,yırtıcılık yok,futbol zekası yok ,yok işte yok tipik bir fatih terim transferi..

Hala bu adamı Dany bozuyor mantığı hangi aklın ürünüdür beyler. Yuh diyorum başka birşey demiyorum.

Hayır bazı şeyleri görmüyorsanız nacizane önerim yorum yapmayın yahu. Yorum yapmak zorunda değilsiniz.

dediğim gibi ilk yarı baya bi pozisyon kesti teke tekte ronaldoya ezilmedi ama 2.yarı takım gibi cok kötüydü.

herkes 2.yarıya göre yorum yapıyor 2.yarı kim iyiydi takımda ?

Dany'e laf ediyoruz ya Dany bu adamdan vallahi de billahi de daha iyi topçu. Ronaldo yanında geçiyor yürüyor, Cris'ten bile yavaş, Real'in 3.golünde koşmayı bırak topa biraz hareketlense alacak topu bu adamdan hiç bir şey olmaz en iyi stopermiş yersen.

Belki DANY onu bozmuştur belki formsuzdur belki birz daha düzelir ama şu adamı Fransa Liginin en iyi stoperi seçenin aklına S.çayım...

Servet'den Gökhan'dan,Semihten

Bruno Alvesten , Yobodan

Kötü bir stoper...

Adam daha takima katilali 2 ay oldu millet simdiden cok kesin konusmaya baslamis. Futbol bilgilerinizi seveyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt