#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu o zaman niye inatlaşıp durdunuz benle. Ben beğenmediğimi 50 kere de olsa yazarım o konuya, sonuçta olay Burak ile alakalı. Ya birşey yazmazsın ya da haklısın der geçersin. Biz boşuna takmıyoruz adama, abartmadan da dedik takımın en yeteneksiz oyuncusu acilen yollanmalı diye. Sen şimdi asıl bundan sonra göre bak, takımdaki her oyuncunun performansı nasıl artacak Burak yokken.

ben zaten bunu savunuyordum, super kupa macinda fenere oynamistik on numara top. ben kimseyle inatlasmiyorum elestirilerin cok agir, ayni elestiriyi mustafa sarpa yapmazsiniz. Adam bildigin transfer yanlisi yani. Bu onun sucu degil diyorum

dany tek macta 6 gol yemis chedju 2 ;)

o gun lille'de dany olsaydi beraber yerlerdi afiyet ile. Chedjou CL'de oynamis, Dany ise fransa'da tutunamamis bile. Bayern'e karsi oynamasi mumkun degil.

bu fener'in biz realden fark yemedik demesi gibi bisey. kaldiki bi takim 6 yiyosa bu o stoperlerin herhangi birinin kotu oldugu anlamina gelmez. gecen mac 6 yedik simdi neredeyse yemiyoduk

gecen macta lyon'un forumundaki birisi gs topicine yazmis, dany hayatimda gordugum en kotu stoper diye. Zaten taniyor onlar danyi

geldim

takim halinde iyi defans yaptigimiz bir macti. guzel kapandik, chedjou da iyi oynadi. ama danyden iyi oldugunu hicbir sekilde gostermez. gokhan zandan iyi oldugunu da gostermez hicbir sekilde. gokhan daha iyiydi cunku. danyle karsilastirmak istiyosan cift forvet mahalle futbolu oynadigimiz real macina bakabilirsin. dany o macta daha iyiydi. simdi sahneden iniyorum, o esnada danynin gecen sene schalke ve real deplasmanlarindaki muthis oyununu izleyebilirsin

Çift forvet mahalle maçlarında oynar anca zaten,pimi çekilmiş bomba gibi savruk savruk gezinir durur,Mancini forma falan vermez.Defans zekayla yapılır,o zekada Dany'de yok.Hatta Amrabat'ta da yok,bugün onuda görmüştür hoca.

AURELIEN CHEDJOU

İkili mücadele : 7/7

Hava topu : 4/4

Pas : 19/23

Buyrun gençler. Bu maç beğenmediğiniz adam. Öteki maçlar için konuşmuyorum. Ama bu maç adam tam bir tank niteliğindeydi.

o gun lille'de dany olsaydi beraber yerlerdi afiyet ile. Chedjou CL'de oynamis, Dany ise fransa'da tutunamamis bile. Bayern'e karsi oynamasi mumkun degil.

bu fener'in biz realden fark yemedik demesi gibi bisey. kaldiki bi takim 6 yiyosa bu o stoperlerin herhangi birinin kotu oldugu anlamina gelmez. gecen mac 6 yedik simdi neredeyse yemiyoduk

gecen macta lyon'un forumundaki birisi gs topicine yazmis, dany hayatimda gordugum en kotu stoper diye. Zaten taniyor onlar danyi

eski takim isini lutfen bu tartismadan uzakta tutsak

ona bakarsan guiza gol kraliydi ilie ispanyada tutunamadi, keita lyonda tutundu cris tutunamadi falan filan bi suru anlamsiz ornek olusur.

ayrica lyonlunun crisi izlemis oldugunu varsayarak ne kadar sacmaladigini da tesbit edebiliriz

Çift forvet mahalle maçlarında oynar anca zaten,pimi çekilmiş bomba gibi savruk savruk gezinir durur,Mancini forma falan vermez.Defans zekayla yapılır,o zekada Dany'de yok.Hatta Amrabat'ta da yok,bugün onuda görmüştür hoca.

zeka gormek istersen real deplasmanina bakabilirsin hatalarin hepsini semih yapiyor. ona cevabin ne olacak

ona bakarsan guiza gol kraliydi ilie ispanyada tutunamadi, keita lyonda tutundu cris tutunamadi falan filan bi suru anlamsiz ornek olusur.

ayrica lyonlunun crisi izlemis oldugunu varsayarak ne kadar sacmaladigini da tesbit edebiliriz

zeka gormek istersen real deplasmanina bakabilirsin hatalarin hepsini semih yapiyor. ona cevabin ne olacak

Cris 36 yasinda adam be, pili bitmisti son 2 senedir. Alt yapidan samuel umtiti cikti onlardan.

neyse fikrine saygiliyim sonucta, umtitiye gelince keske onu alabilseydik. u-20 sampiyonasinda iyice parladi

Semih mükemmel diye bişey dediğimi hatırlamıyorum ben.Yaşı daha 22 ve bir stoper için oldukça genç bir yaş ve bu seviyeleri ilk defa oynuyor.Ayrıca Dany'nin zekası yanında Einstein zekası gibi kalır Semih'in zekası.

Semih mükemmel diye bişey dediğimi hatırlamıyorum ben.Yaşı daha 22 ve bir stoper için oldukça genç bir yaş ve bu seviyeleri ilk defa oynuyor.Ayrıca Dany'nin zekası yanında Einstein zekası gibi kalır Semih'in zekası.

Dany de ilk defa oynuyor recebin dedigi gibi. Ayrica oyun zekalari olarak ornegi verdim karsit ornek Einstein falan olmamali

Eboue'ye bağırması çok iyi oldu.

Ujfa gibi lider olmaya başlayacak defansta yakında izleyin.

Mükemmeldi. O kadar çok atak kesti ki. Harika.Nazar değmesin.Gökhan da Mükemmeldi

Doğru düzgün izlemeden yerin dibine sokanlar silkelensin biraz.

Bugünle birlikte yeni döneme girdi..

Eboue'ye kızması kendine güvenini gösterir..Böyle bir maç lazımdı bu adama..patlaması için..

Asıl şimdi geldi takıma..

Hoşgeldin takıma reis.. ;)

iyiydi ama 2.golde adamını kaybetti. eboe de takip etmedi. bomboş 6 pastan kafayla gol yedik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt