#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyiydi ama 2.golde adamını kaybetti. eboe de takip etmedi. bomboş 6 pastan kafayla gol yedik.

biz zaten duran toplarda sorun yaşayan bi takımız.chedjou daha yeni yeni oyunuyo...mancini çözecektir duran top sorununu

çok elestırdım her yerde kötuledım bu mac muthıştı ınsallah böyle devam eder.

Futboldan anlamayan ve Danny kendisine tercih eden bir hoca gidince kendine geldi bundan snra hep 11de olacağına ve çok iyi olacağına eminim.

Chedjou artik Aslan dir, Fatih hoca gitti kurtulacak bi 11 bi tribunden

iyiydi ama 2.golde adamını kaybetti. eboe de takip etmedi. bomboş 6 pastan kafayla gol yedik.

O gole yapcak hicbirsey yok dostum.Muazzam bir orta geldi.O ortayı actırmıcaksın,aksi halde Kompany ile Vidic ikilisini koysan gene o golü yerdik.

Geldigi günden beri begenmememe rağmen,Chedjou bugün hatasız oynadı ve bizim adımıza maçın adamıydı.Mancini ligdede Chedjou'dan vazgeçmez.Dolayısıyla Eboue kesigi yer ve yerine Reyiz oynar.

ched ilk kez gerçekten iyi oynadı.. hatasıza yakındı + kritik müdahalelerde bulundu .. savunmanın lideri gibiydi , muhtemelen Mancini kendisine bu görevi verdi

BVmkywOCYAAudAn.jpg

:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Bu maç net iyiydi adam.Dany olsa rahat yemiştik 2-3 gol daha,özellikle o efsane kayışı son anda,helal olsun

Dany'nin yanına Thiago Silva'yı koyun da o da saçmalar.Chedjou iyi oyuncu yerden havadan etkili ayağı da temiz bundan sonra banko oynar artık

dany mesela her aldıgı topu dikiyodu rastgele chedjou ise bekliyor bakıyor uzaklaştırıyor.bu sayede drogbanın golü geldi şansta olsa

Eboue'ye olan tavrıyla da, maç performansıyla da çok iyiydi.

izlediğim Antep hatta arsenal maçından beri güven veriyor, tek güven veren isim o savunmada. şimdi bide gökhan zan oluyor yavaş yavaş

Zan formayi hak etti akhisar maçına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt