#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O mactaki performansi kotu olabilir ki bende yazdim oraya Riera Engin Burak Chedjou Dany hepsi ayni diye kotu oynadilar diye fakat su oyunculari 1 macla gonderip 1 macla kral yapmasak?

Chedjou tamadir, iyi bir stoperdir, yaninda saglam bir partneri olursa cok iyi bir ikili olustururlar. Chedjou'dan bir Pique beklemeyin ama Alves'ten filan iyi stoper.

hepsini anladimda bu leo güney fransada yaşiyor bunu diyor ilginç:D

O mactaki performansi kotu olabilir ki bende yazdim oraya Riera Engin Burak Chedjou Dany hepsi ayni diye kotu oynadilar diye fakat su oyunculari 1 macla gonderip 1 macla kral yapmasak?

Chedjou tamadir, iyi bir stoperdir, yaninda saglam bir partneri olursa cok iyi bir ikili olustururlar. Chedjou'dan bir Pique beklemeyin ama Alves'ten filan iyi stoper.

Ben hala Chedjou'nun tam olarak aradığımız stoper olduğuna inanmıyorum. Haa iyi oynamaya devam etsin, biz gerekirse özür dilemesini de biliriz. :ka19:

maçtan sonra da yazdım şimdi de yazayım. juventus maçı chedjou gökhan için çok kolay bi maçtı arkadaşlar.

chedjou kötü oyuncu demiyorum yanlış anlaşılmasın.

ama yarın öbür daha önde oynadığımız, kazanmak zorunda olduğumuz bi maç olur.

defansta belki sıkıntı yaşarız. sonra çıkıpta bu chedjou çok bozdu kendini demeyin.

maçtan sonra da yazdım şimdi de yazayım. juventus maçı chedjou gökhan için çok kolay bi maçtı arkadaşlar.

defansta belki sıkıntı yaşarız. sonra çıkıpta demeyin bu chedjou çok bozdu kendini demeyin.

saçma saçma onuşma bilader ya bi zahmet

rica ederim. futbol, anlayan biriyle tartışıldığında çok daha zevkli bir oyun haline geliyor. ben de teşekkür ederim.

bilmem bu konuda hiç düşüncelere kendimi vermedim lakin vermeyide düşünmüyorum futbolu kazanç olarak görüyorum şu sıralar sevdamızın adı galatasaray dışında.

ince laf sokmanızı anlayışla karşılıyorum diyebilirim çünkü şuan biraz üşüyorum ve halsizim.birkaç tane kız var onlarıda görmek istiyorum o yüzden hafif heycanlıyım bundan mütevellit karşı atak yapmıyorum.

laf sokma yok kardeşim şakalaşıyoruz diyelim karşılıklı.

geçmiş olsun bu arada. kızlar konusunda da bol şans diliyorum.

bilmem bu konuda hiç düşüncelere kendimi vermedim lakin vermeyide düşünmüyorum futbolu kazanç olarak görüyorum şu sıralar sevdamızın adı galatasaray dışında.

ince laf sokmanızı anlayışla karşılıyorum diyebilirim çünkü şuan biraz üşüyorum ve halsizim.birkaç tane kız var onlarıda görmek istiyorum o yüzden hafif heycanlıyım bundan mütevellit karşı atak yapmıyorum.

laf sokma yok kardeşim şakalaşıyoruz diyelim karşılıklı.

geçmiş olsun bu arada. kızlar konusunda da bol şans diliyorum.

şansa ihtiyacım pek yok renktaşım işte allah nasip etsin.

tabi canım şakalaşma tatlılık sevimlilik benim artniyetim olamaz.

Chedjou gibi adamı Dany gibi kazmaya tercih eden Fatih hocaya selamlarla.

Adam boşuna Fransa'da yılın defansı seçilmedi yıllarca.

Abartmayın yahu şu adamı, Juventus maçında kapalı defans oynadık, o yüzden iyi gözüktü, kapalı defans oynarken Lugano müthiş futbolcuydu ama açık alanda foyası ortaya çıkıyordu.

Abartmayın yahu şu adamı, Juventus maçında kapalı defans oynadık, o yüzden iyi gözüktü, kapalı defans oynarken Lugano müthiş futbolcuydu ama açık alanda foyası ortaya çıkıyordu.

Bende onu anlatmaya çalışıyorum dar alanda oynadı gökhan da chedjou da ondan açık vermediler yanlarda eboue ve hakan önde selçuk ve melo defansa yapışık oynadılar.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Oyuncu överken gönlü bol olun, eleştirirken cimri olun.

İyi bir şey yaptıysa, neden iyiydi, neden sıkıntı olabilir detaylarında boğulmadan bir bağrınıza basın şu adamları.

defansta belki sıkıntı yaşarız. sonra çıkıpta bu chedjou çok bozdu kendini demeyin.

Tevez,quagliarella,asamoah,pirlonun havadan paslarına karşı falan oynamak çok kolaydı gerçekten ölçü olmamalı bence de. Bu hafta akhisarın Ronaldo-Messi-Falcao lu forvet hattına karşı nasıl oynayacaklar ona bakmak lazım.

Tevez,quagliarella,asamoah,pirlonun havadan paslarına karşı falan oynamak çok kolaydı gerçekten ölçü olmamalı bence de. Bu hafta akhisarın Ronaldo-Messi-Falcao lu forvet hattına karşı nasıl oynayacaklar ona bakmak lazım.

ben oyunun şeklinden bahsediyorum.

bu tarz oyunlar stoperlerin sevdiği oyunlardır. takım 10 kişiyle ceza sahası önünde kapanmış, kontrol etmeleri gereken alan rakip atağın geliş yönüne bağlı olarak 10-15 metrekare civarına düşmüş, kaleciyle stoper arasına top atılabilme ihtimali neredeyse sıfır.

demek istediğim bu tarz bi oyun stoperleri zorlamaz aslında. ben kötü oynadı falan demiyorum ki. herkes gibi bende çok beğendim hem gökhan hem de chedjou'yu.

bi stopere bütün sezonu böyle kapanarak oynayalım desen sesini çıkarmaz.

ama önde basmamız gerekiyor, savunmayı orta sahada kuracağız desen adamın uykuları kaçar.

yine söylüyorum oyunun şeklinden bahsediyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt