#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanıyacak kadar oynattık diye düşünüyorum.İyi oynadığı maçlar dönemler var ama bu kadar hataya meyilli adamın yeri yok bu takımda

Ünal aysal : avrupanın en iyi stoperını aldık

Espri anlayışına hayranım başkan

Kötümü oynadi bugün? Peh sizin futbol bilginize...

Kötü demek ayıp olur tabi, aldı fenere galibiyeti hediye etti lan. fransanın en iyi topçusuymuş, ibrahimovic'e bacak arası atmış peeeeh.

kağnı gibi lan adam, konsantrasyon sıfır, pozisyon alma iç güveysinden hallice vs.

en kısa zamanda yollar ayrılmalı.

Yahu kabul, evet cok sacmaydi. Ama bir bakin diger oyuncularimiz defansif anlamda ne yapiyor? Chedjou haric rakibin ataklarini karsilayan 1 adam varmi? Yine savunma ayakta duruyorsa Chedjou sayesindedir. Semih'in sacmaligina ragmen.

Ben penaltı için konuştum zaten. Semih çok kötü onun önündeki orta saha oyuncularımız daha da kötüler. Esasen defansın bu kadar kötü gözükmesi iki senedir iyi olduğumuz orta sahanın çöküşüdür. Hamit sakat, Melo ve Selçuk yokları oynuyor.

Kötü demek ayıp olur tabi, aldı fenere galibiyeti hediye etti lan. fransanın en iyi topçusuymuş, ibrahimovic'e bacak arası atmış peeeeh.

kağnı gibi lan adam, konsantrasyon sıfır, pozisyon alma iç güveysinden hallice vs.

Penalti pozisyonuna ne derseniz deyin haklisiniz. Bende cok kizdim. Ama kötü oynadi oynuyor demek biraz haksizlik olmuyormu? Dedigim gibi defansta ayakta durabilen tek adam Chedjou. Eboue, Melo, Semih, Dany, Selcuk un defansif anlamda ne gibi katkisi oluyormus? Yazik.

Bari bu maçtan sonra övmeyin şu adamı yaptığı penaltıyı hiç bir üst düzey stoper yapmaz bakın yapmamalı demiyorum yapmaz diyorum net

Bunu da oynatmasınlar bir zahmet Dany ile birlikte.Gökhan ZAN top diye oynar bu ikisiyle .Hakan BALTA bile stoperde dah.. Neyse Hakan'lı kısmı unutun :(

Bunu da oynatmasınlar bir zahmet Dany ile birlikte.Gökhan ZAN top diye oynar bu iki salakla.Hakan BALTA bile stoperde dah.. Neyse Hakan'lı kısmı unutun :(

chedjou degil de danye salak dedigin icin raporlamak zorunda kaldim. k bakma demin like vermissin hem de ama taviz veremem dany konusunda

İyi,teknik,kaliteli diyon da pat diye garip hatalar da yapıyor.Ha bugün o hatayı Chedjou yapmasa başkası yapardı yine

Penaltı yaptırıp maçın içine etti.

Nasıl olsa her maçta gol yiyoruz gökhan oynasın ne eksigi var bundan hiç değilse bu kadar bariz hatalar yapmiyor yabancı kontenjanida açılmış olur

Ayağı kaydı düştü eyvallah ama el açık topa doğru gitmesi büyük bir gaflet.

bi defansçıya göre iyi tekniğinin dışında hiç bi özelliği olmayan kaçak dövüşen sürekli hata yapan güvenilmez bi oyuncu,fernado meira ile benzer tipte. okadar stoper varken bunun alınması tam bi skandal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt