#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou iyo stoperse ben bunca yildir futbol falan izlememisim. Adam resmen vasat. Dany ve Chedjou ikisi de anadolu takimi stoperi. Baska da bisey degil..

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk

trollcü yesiri vurmuşlar iyi olmuş akıllanır artık umarım teşekkürler gscimbom yönetimi:005:

Tabi futbolcu kötü çıkınca da hemen Tulun'un üzerine yıkın. Yahu kaç kere açıklandı, yazıldı, çizildi. Terim döneminde Fatih Terim'in onayı olmadan sinek bile giremezdi Florya'ya. Hala Fatih Terim'in listesinde var mıydı diyorsunuz. Başkanını takmayan adam kendisinin onayı olmadan transfer yapılan bir ortamda durur muydu sence?

Terime laf atıcam diye Chedjounun kötü futbolcu olduğunu kabul etmişsin gelişme var :)

Terimin gittigi 2 senede Fener sampiyon oldu.Bu senede Buyuk ihtimalle olacak.Kussporlu olsam Aysali degil Terimi kabullenemezdim.Su anda Aysal Terimi kovdugu icin mutlu olurdum.Bunu kuracak mantik olmadigi icin isinize gelmeyene kus demeye devam edin.

Sana cevabı önceden yazmıştım uğraştırma beni,Aysalın heyecanlı askerleriyle uğraşamam büyüyünce anlarsınız sizde.

devre arasi yollayip yerli stoper alalim

seneye daha da düsecek yabanci sinirlamasi

katki verdigi de söylenemez zaten

chedjou iyi stoper ama lider stoper degil. yanina bir terry koyarsak daha farkli chedjou izleriz büyük ihtimalde. gercigi gecen sene bayern 6-1 lille macindan sonra dagilmis bu chedjou diyenler var fransa ligini takip edenler.

chedjou iyi stoper ama lider stoper degil. yanina bir terry koyarsak daha farkli chedjou izleriz büyük ihtimalde. gercigi gecen sene bayern 6-1 lille macindan sonra dagilmis bu chedjou diyenler var fransa ligini takip edenler.

Geldin değil mi lafıma :)

Seninle konuştuk bu konuyu Fatih. Aylar önce.

Birileri savunuyordu. Demiştim; Chedjou iyi stoper olabilir. Ama bizim Galatasaray defansının eksiği iyi stoper değil. Tecrübeli-sakin-yönlendiren lider bir süpürücü. Dany'nin iyisi gibi Chedjou ama F/P yapınca Dany daha iyi seçenek. + Yaşı.

Geldin değil mi lafıma :)

Seninle konuştuk bu konuyu Fatih. Aylar önce.

Birileri savunuyordu. Demiştim; Chedjou iyi stoper olabilir. Ama bizim Galatasaray defansının eksiği iyi stoper değil. Tecrübeli-sakin-yönlendiren lider bir süpürücü. Dany'nin iyisi gibi Chedjou ama F/P yapınca Dany daha iyi seçenek. + Yaşı.

dany yi stoper olarak göremem ben asla. stoperin en önemli noktasi kademe anlayisidir ki dany de o yok denilecek kadar az bir seviyede maalesef. dany kademe anlayisi biraz iyi olsa süper olurdu aslinda ama resmen ordan kaybediyor. hizi ile arada sirada kademe hatalarini kapatiyor olsada bir ton sacma sacma hatalarda ortaya cikiyor maalesef. yedigimiz komik denilecek golerin hati hesabi yok son 1-2 yilda yahu. bide bunun üstünde savunma anlaminda kademeyi hic bilmeyen rierayida ekledik mi ful error yapiorduk. chedjounun kademe anlayisi az cok iyi en azindan ama yine yetersiz.

ama ayni firikde oldugum nokta burasi....

"Tecrübeli-sakin-yönlendiren lider bir süpürücü" ...

chedjou bu profile uymuyor gibi resmen maalesef. terry uyar ama kesinlikle örnek olarak hazir bizimle ismi düsmüsken. kademe anlayisin ne kadar iyise hizin okadar gereksiz sayilir aslinda. bakiniz maldini. maldini belki en agir stoperlerden birisiydi ama kademe anlayisi en mükemmel bir stoperdi ayni zamanda. ve savunma blokunu yönlendirmesini cok iyi biliyordu .

dany yi stoper olarak göremem ben asla. stoperin en önemli noktasi kademe anlayisidir ki dany de o yok denilecek kadar az bir seviyede maalesef. dany kademe anlayisi biraz iyi olsa süper olurdu aslinda ama resmen ordan kaybediyor. hizi ile arada sirada kademe hatalarini kapatiyor olsada bir ton sacma sacma hatalarda ortaya cikiyor maalesef. yedigimiz komik denilecek golerin hati hesabi yok son 1-2 yilda yahu. bide bunun üstünde savunma anlaminda kademeyi hic bilmeyen rierayida ekledik mi ful error yapiorduk. chedjounun kademe anlayisi az cok iyi en azindan ama yine yetersiz.

ama ayni firikde oldugum nokta burasi....

"Tecrübeli-sakin-yönlendiren lider bir süpürücü" ...

chedjou bu profile uymuyor gibi resmen maalesef. terry uyar ama kesinlikle örnek olarak hazir bizimle ismi düsmüsken. kademe anlayisin ne kadar iyise hizin okadar gereksiz sayilir aslinda. bakiniz maldini. maldini belki en agir stoperlerden birisiydi ama kademe anlayisi en mükemmel bir stoperdi ayni zamanda. ve savunma blokunu yönlendirmesini cok iyi biliyordu .

Popescu'da hızlı sayılmazdı. Defans oyuncusunun aslında oynadığı bölge kısıtlıdır. Yani alan bellidir. Ağır olması dezavantaj olsada (uzun mesafede) takım o mesafeyı vermediği sürece sıkıntı yaşamazsın. Konu bu. Ben daha 3.maç şunu gördüm Chedjou'da defansif lider değil. Reis tabiri yok. İyi stoper olur olsa olsa. Hepsi o.

gercigi gecen sene bayern 6-1 lille macindan sonra dagilmis bu chedjou diyenler var fransa ligini takip edenler.

gecen senenin son donemlerde ki tavri adeta ben dunyayi iplemiyorum dercesineydi. Lille'de ve milli takimdaki performansi berbatti. Hatta burdaki Chedjou'yu bilmeyen arkadaslar milli takimi izlemisti aldigimiz stoper nasilmis bi izleyelim diye, ve onunden gecen topa bile dokunmuyodu. Kimileri ta o zamandan beri tutmadi zaten bunu. Bende ligin sonuna geldiler heralde ondan bu dusus diye tahmin ettim. Sonra bizde bi kac macta eski haline doner gibi oldu ama donemedi. Kalitesi iyi ama henuz ondan bekledigim seviyeye gelemedi.

Popescu'da hızlı sayılmazdı. Defans oyuncusunun aslında oynadığı bölge kısıtlıdır. Yani alan bellidir. Ağır olması dezavantaj olsada (uzun mesafede) takım o mesafeyı vermediği sürece sıkıntı yaşamazsın. Konu bu. Ben daha 3.maç şunu gördüm Chedjou'da defansif lider değil. Reis tabiri yok. İyi stoper olur olsa olsa. Hepsi o.

hiz konusu stoperlerde sadece bonus-extra özelikler sayilir aslinda ama hic ama hic olmaz ise olmaz özelikler degildir. tamam kaplumbag kadar hizda olmasin tabiki ama kademe anlayisin süperse yeterli olur. popescuda iyi örnek dedigin gibi. olanlari yazmisin tam olarak zaten gercigi. daha da fazla yazilmaz chedjou hakinda. iyi stoper chedjou ama sadece liderin yaninda cok iyi stoper. liderlik özelikleri yok yada biz daha göremedik vallahi. ama kac mac oldu yani artik.. yok isde. yanlis tercih simdilik. yanina terry bile alsan bu saaten sonra kimi yolayacaksin tribüne sorarlar adama bu yabanci kontenjan dünyasinda.

hiz konusu stoperlerde sadece bonus-extra özelikler sayilir aslinda ama hic ama hic olmaz ise olmaz özelikler degildir. tamam kaplumbag kadar hizda olmasin tabiki ama kademe anlayisin süperse yeterli olur. popescuda iyi örnek dedigin gibi. olanlari yazmisin tam olarak zaten gercigi. daha da fazla yazilmaz chedjou hakinda. iyi stoper chedjou ama sadece liderin yaninda cok iyi stoper. liderlik özelikleri yok yada biz daha göremedik vallahi. ama kac mac oldu yani artik.. yok isde. yanlis tercih simdilik. yanina terry bile alsan bu saaten sonra kimi yolayacaksin tribüne sorarlar adama bu yabanci kontenjan dünyasinda.

Net söylüyorum. Geçen sene + bu sene. Ujfa olsa en az 10-15 gol arası az yerdik. En az diyorum bu arada.

son donemlerde ki tavri adeta ben dunyayi iplemiyorum dercesineydi. Lille'de ve milli takimdaki performansi berbatti. Hatta burdaki Chedjou'yu bilmeyen arkadaslar milli takimi izlemisti aldigimiz stoper nasilmis bi izleyelim diye, ve onunden gecen topa bile dokunmuyodu. Kimileri ta o zamandan beri tutmadi zaten bunu. Bende ligin sonuna geldiler heralde ondan bu dusus diye tahmin ettim. Sonra bizde bi kac macta eski haline doner gibi oldu ama donemedi. Kalitesi iyi ama henuz ondan bekledigim seviyeye gelemedi.

yaninda lider birisi lazim bence. liderlik yapamiyor bu chedjou maalesef stoper bölgesinde. sorunu belki bu. ya fransada 2 kere ligin en iyi stoperi secilmis bir adam bukadar kötü bir izlenim veremez. adam daha kac yasinda bide yahu. bir yerde sorun var ama nerde. lider degil veya yanina lider stoper eksiklik olarak tahmin ediyorum ben sadece ama bu sadece benim fikrim ki belki yanila bilirim yani. belki sorunu kafasinda bilmem baska yerde de ola bilir. en iyi dönemini izlemedim vallahi acikcasi. iyi oldugu dönemini bilenler var forumda mesela. onlar baya tutmusdu bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt