Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Bize açık açık lider-reis bir isim lazım stopere beyler. Sabaha kadar yazın. Lider adam olsa Dany bile "bu derece" sırıtmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaninda lider birisi lazim bence. liderlik yapamiyor bu chedjou maalesef stoper bölgesinde. sorunu belki bu. ya fransada 2 kere ligin en iyi stoperi secilmis bir adam bukadar kötü bir izlenim veremez. adam daha kac yasinda bide yahu. bir yerde sorun var ama nerde. lider degil veya yanina lider stoper eksiklik olarak tahmin ediyorum ben sadece ama bu sadece benim fikrim ki belki yanila bilirim yani. belki sorunu kafasinda bilmem baska yerde de ola bilir. en iyi dönemini izlemedim vallahi acikcasi. iyi oldugu dönemini bilenler var forumda mesela. onlar baya tutmusdu bunu.
Net söylüyorum. Geçen sene + bu sene. Ujfa olsa en az 10-15 gol arası az yerdik. En az diyorum bu arada.
baskin karakter degil, liderlik zaman zaman yapabiliyor ama drogbadaki keskin karakteri yok. Evet lider olmali savunmamiza ama bize liderlikten ziyade pozisyon bilgisi olan bi stopper lazimdi. bakiyon arkaya top atiliyo oyle bi an geliyoki riera ters kademeye giriyo, stoperler giremiyo. Bize bu lazim tam olarak, stoperlerimiz pozisyon almaktan aciz. Abimde bi fenerli 2 kopenhag macini ve fener derbisini beraber izledik. Sizin takiminiz cok berbat defans yapiyo dedi, hatta defans diye bisey yok her atilan top kalede demisti. Yani herkes herseyin farkinda bence. Sol acik oyuncusuyla falan defans yapiyosun. Burak yilmaz topicinde 1 oyuncu aksarsa takim aksar deniliyo fakat ayni seyi defans icin soylemiyorlar malesef
abi ben her yerde diyorum burak ve chedjou kotu oyuncular degil ama yapilan en buyuk transfer hatalari. bizim takimin oyun plani basan bi takimsa basan forvet alacaktik, savunmayida ileriye cekiyosun, bu da demektir ki geride dengesiz ve eksik yakalanacaksin. Eksik yakalandiginda yapacagin en iyi sey iyi pozisyon alip rakibi durdurabilmek. eksik yakalanirsan tabiri caizze it gibi mucadele et adam 1 pasiyla isi bitirebilir cunku zaten dengesiz yakalanmissin, eksik yakalanmissin, hazirliksizsin. o yuzden burak ve chedjou yapilan transfer hatalarimizdir, takimin kimyasina terstir. ama kotu oyuncular degildir benim icin
Doğrusun. Elmander gibi bir isim lazım işte. Özverili vs.. Ama Burak ve Umut'dan daha iyi bir ayak mesela. Drogba bile bize yük bindiriyor. Tamam. gol atıyor kornerlerde yardıma geliyor yer yer defansa da geliyor ama devamlı değil. Kısacası anlık tamam önemli ama anlık işler yapıyor. Drogba bir isim varsa önde yanına-arkasına zeki ama mücadeleci isimler koyacaksın. Kural bu. Doğası bu futbolun. Aksi halde; ikinci yarı son 20dk eziyet geçer her maç. Buradaki sorun kondüsyon vs değil.
Ben FT'ci olduğum için değil ama içime sinmediği yazıyorum bunu yine; bas bas bağırdı ama solbek-sol açık-sağ açık diye. Drogbalar Sneijderler alındı. Belki o isimlerden birkaçı alınmış olsaydı bu duruma gelmezdik. Bir de Burak gol kaçırmasa idi.
baskin karakter degil, liderlik zaman zaman yapabiliyor ama drogbadaki keskin karakteri yok. Evet lider olmali savunmamiza ama bize liderlikten ziyade pozisyon bilgisi olan bi stopper lazimdi. bakiyon arkaya top atiliyo oyle bi an geliyoki riera ters kademeye giriyo, stoperler giremiyo. Bize bu lazim tam olarak, stoperlerimiz pozisyon almaktan aciz. Abimde bi fenerli 2 kopenhag macini ve fener derbisini beraber izledik. Sizin takiminiz cok berbat defans yapiyo dedi, hatta defans diye bisey yok her atilan top kalede demisti. Yani herkes herseyin farkinda bence. Sol acik oyuncusuyla falan defans yapiyosun. Burak yilmaz topicinde 1 oyuncu aksarsa takim aksar deniliyo fakat ayni seyi defans icin soylemiyorlar malesef
abi ben her yerde diyorum burak ve chedjou kotu oyuncular degil ama yapilan en buyuk transfer hatalari. bizim takimin oyun plani basan bi takimsa basan forvet alacaktik, savunmayida ileriye cekiyosun, bu da demektir ki geride dengesiz ve eksik yakalanacaksin. Eksik yakalandiginda yapacagin en iyi sey iyi pozisyon alip rakibi durdurabilmek. eksik yakalanirsan tabiri caizze it gibi mucadele et adam 1 pasiyla isi bitirebilir cunku zaten dengesiz yakalanmissin, eksik yakalanmissin, hazirliksizsin. o yuzden burak ve chedjou yapilan transfer hatalarimizdir, takimin kimyasina terstir. ama kotu oyuncular degildir benim icin
ya yabanci sol beki gectim bank asyadan bi sol bek almaliydik soyle genc dinamik bisey olsa yeterdi. hic bisey olmadi yedek olurdu. hadi o da olmadi ligde oynardi. Tek umut kaldi o da devre arasinda gelebilecek yerliler. Gerci klasik transfer donemi gibi gececek ben deyim. en fazla 2 tane alirlar yerli, ligden. o bile zor. Sessiz sedasiz gecebilir. Yazinda aynisini diyoduk almadilar
Bence 1 yabancı 1de gurbetçi gelir. Kapanır bu konu.
üst seviye oynadigin futbol maclarindan bir kanun vardir. en azindan benim futbol görüsümde.
iyi savunma -kötü hucum sana maclar kazandirir ama kötü savunma cok iyi hucum okadar fazla maclar kazandirmaz. SONUC: iyi savunma sana uzun martonlu turnufalarda kupa kazandirir. digeri ise günlük basarilar saglar.
ikiside cok iyi olursa zaten elit takim olursun veya onlara kafa tutarsin.
abi kalecide lazim, aykutla ufuk giderse bi yerli kaleci almalari lazim. erayda 3. kaleci olur zaten cocuk genc. muslera hem tr kupasi, hem lig, hemde clye cikarsa fiziki gectim mental olarak yorulabilir. hem eray hemde diger kaleci sans bulursa 1 yabanci daha fazla oynatabiliriz. soyle 3 tane yerli gelse, sag bek falanda alsak mesela salih dursun'u begeniyorum ben. Sabriyide yollasak cok iyi hamleler oluuurr.
kisaca savunma kupa, hucum mac kazandirir :smiley_simmons:
gecen senenin son donemlerde ki tavri adeta ben dunyayi iplemiyorum dercesineydi. Lille'de ve milli takimdaki performansi berbatti. Hatta burdaki Chedjou'yu bilmeyen arkadaslar milli takimi izlemisti aldigimiz stoper nasilmis bi izleyelim diye, ve onunden gecen topa bile dokunmuyodu. Kimileri ta o zamandan beri tutmadi zaten bunu. Bende ligin sonuna geldiler heralde ondan bu dusus diye tahmin ettim. Sonra bizde bi kac macta eski haline doner gibi oldu ama donemedi. Kalitesi iyi ama henuz ondan bekledigim seviyeye gelemedi.
chedjou imparator kazığıdır, Kamerun milli takımına seçilmesi bile daha yenidir,fransanın en iyi stoperi ise kuyruklu ve kocaman bir yalandır,ben yazın milli maçlarını izledim ve aynen buradajkki gibi tam balondu..
tamam iste onu diyorum yazin bi iplememezlik vardi lille'in son maclari ve milli takimdaki son maclari.
benim bu oyuncuyu begenme nedenim 3-3,5 sene izlemis olmam. Kesinlikle izledigim en kotu sezon. Zaten fransadan trye normalde gelmezdide orda vergiler arttigi icin geldi.
27 yasindaki bi stoper fransadan hemde lille takimindan gsye niye gelsin?
2 ay once Sneijder hakkinda yapilan yorumlari unutmadik. arkasindan teneke baglayip yolluyodunuz
tamam iste onu diyorum yazin bi iplememezlik vardi lille'in son maclari ve milli takimdaki son maclari.
benim bu oyuncuyu begenme nedenim 3-3,5 sene izlemis olmam. Kesinlikle izledigim en kotu sezon. Zaten fransadan trye normalde gelmezdide orda vergiler arttigi icin geldi.
27 yasindaki bi stoper fransadan hemde lille takimindan gsye niye gelsin?
2 ay once Sneijder hakkinda yapilan yorumlari unutmadik. arkasindan teneke baglayip yolluyodunuz