#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu arkadaş hiç mi izlemez alınırken bir topçu. rezil bir adam işte. bi tutturmuşlar geçen sene fransanın en iyi stoperi diye, hani çocuğa izletsen kahkahalarla güler bumu en iyi stoper diye. allah cezanızı vermesin, paralarımızı çarçur ettiniz dandik adamları toplaya toplaya

gerçektende herkesin söylediği kadar varsın ama afrikalıdan savunma oyuncusu olmaz tezinide kanıtladın aslanım......

sağ bekimiz ceza sahası içinde stoperine yan pas verir

stoperimiz ceza sahası içinde rakibin sol açığına bacak arası atmaya çalışır

tribünde iyi eğlenceler

Çeptalk

Yazık sana verilen parayla senin gibi 10 tane adam alınır sene sonu hatta mümkünse devre arası gönderilmeli

Ne uğursuz herifmiş bu arkadaş. Geldiğinden beri defansın kimyası bozuldu. Geçen sene bu kadar kötü değildik. Eboue-Chedjou-Dany üçünü de 2-3 demeden göndermek lazım. Bi daha da mümkünse Afrikalı defans oyuncusu almasınlar. Defans dedin mi alacaksın italyan adamlar. Ondan sonra bak bakayım adam geçiriyorlar mı.

Tutarsa yeni Popescumuz olur diyordum.Ama hic ümit yok.Zan daha iyi gibi

Biliyorum Takim olarak 2.Yari cok kötüydük ama arkadas insan kendini bir belli eder ya.Eboueye gösterdigi Agresifligi rakip oyuncularda hic kullanmiyor...Hic isirmiyor..cok kolay calim yiyor.

Isimiiz zor bunla.Ben olsam ligde Semih-Zan ikilisini oynatirdim vallahi

Afrikalı oyuncu alacaksan A kalite olacak. Onu da iyi zamanlarında alamayacağımıza göre hiç almamak lazım. Bunu Chedjou'yu beğenmediğim için söylemiyorum, ben hala performansını takımda belli bir sistem olmamasına ve oyuncu yetersizliklerine bağlıyorum.

Bizim Alves gibi yere sağlam basan tecrübeli birini almamız lazımdı.

8 milyon vermişsin almışsın bu adamı tonla yıllık para yollarken yine ölümüne zarar gelecek ama değer mi bence değer. Yarım sezon boyunca ısrarla isteyen şahsiyetlere saygılarımı sunar bin belasını bulmasını dilek ve temenni olarak kendilerine iletirim.

Chedjou da hayal kırıklığına uğradım.Umarım toparlanır ama ileriye dönük herhangi bir ışık vermiyor.Keşke daha sert ve kademe bilgisi yüksek bir stoper alsaydık.

Llile bu sene ligde 14 maçta 4 gol yemiş ve ligin en az gol yiyen takımı . Geçen seneki Chedjou'lu Lille Şampiyonlar Liginde 6 maçta 13 gol yedi yorum sizin :)

Çok ağır,çok kolay çalım yemekte,tekniği eh işte,hava topları gökhan zandan pek farkı yok ama hoca düzenli oynatıyo işte

Bir afrikali stoper yetmedi birde ikinciyi aldik,görende afrikadan cok meshur stoper cikiyor zanneder.En büyük korkum muslerayi gönderip yerine afrikali bir kaleci almalari .

allahını seven su adamı klupten kovsun :S gokhan zanla hatta servetle cıkalım yemınle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt