#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamın transferini resmi siteden açıkladıktan 1 hafta sonra bir pürüz çıkmıştı. Keşke o pürüzü gideremeyip alamasaymışız şunu.

alanlara helal olsun ne dıyım stoperle alakası yok sert degıl bırebırde agır vasat yazık paralara

Büyük bir fiyasko çalım yemediği adam kalmadı, bir defans oyuncusu bu kadar yumuşak olmamalı.

Dany ilk geldiğinde avel demiştim, Chedjou gelirken defansa lider olamaz demiştim. Hatta Kalecin çok iyi iler ikili çok iyi Sneijder Drogba ama aradaki köprü ve köprü çıkışının kontrolü çok kötü demşitim herkes bana saldırmıştı. Sağolsun Terim hocamız ücretsiz Toure'yi elinin tersi ile itip Chedjou getirildi kimse savunmasın Emre Utkucan kim? Terim'in scout yardımcısı bunu isteyen kim Terim... Defans hattını kuran kim Terim, ilk okul çocukları gibi hata yapan defans hattı kim bizim defansı hattı... Vur abicim ileri vur 2. golün başlangıcının sebebi sensin... alır almaz ortayı açtı adam bomboş, ofsayt için çizgi haline gelirsiniz birinizden biri bozar ya sabır ya sabır.

şeyşu yu kim aldi. Terimmi Tulunmu? derhal açiklanmali. kim aldiysa üyeliginin iptali degerlendirilmeli.

şeyşu yu kim aldi. Terimmi Tulunmu? derhal açiklanmali. kim aldiysa üyeliginin iptali degerlendirilmeli.

Tulun fransaya falan gitmişti anlaşma aşamasında. Ama yanlış hatırlamıyorsam biri konusunu açmıştı bir kaç ay önce chedjounun ilk tercih olmadığını.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Tulun fransaya falan gitmişti anlaşma aşamasında. Ama yanlış hatırlamıyorsam biri konusunu açmıştı bir kaç ay önce chedjounun ilk tercih olmadığını.

İsteyen Terim, Emre Utkucan Twitter'da kendisi demşiti

CJ kendisi devre arasindan beri istendigi söylüyor. Tabiki ilk tercih degildir ama istedigimiz tipte bir stopermi? Ujfalusi de ilk tercih degildi. Stil olarak aradigimiz bir oyuncuydu.

6 yıl Fransa'da oynamış bir adam bu kadar kötü oynayabilir defolur gidersin umarım Ocak ayında.

Irkçılık gibi algılanabilir ama yeryüzünde siyahi olupta adam gibi stoper ben görmedim..

Stoper beyaz olmalı kesinlikle..

tam bir hayal kırıklığı oldu.yaptığı küçük bir iyi hareketi gözümde büyütüp hatalarını görmezden geliyordum ama olacak gibi değil.sanki asıl yeri forvetmiş te biz defansta oynatıyormuşuz gibi oynuyor.hayır aslında adamın fransada son iki lig maçını izlemiştim,o maçlarda da çok kötü,umursamaz oynamıştı ama yılın defansı seçilmişse vardır bir bildikleri diye düşünmüştüm

konsantrasyonu bu kadar düşük bir stoper çok az gördüm. bize bruno alves gibi adam lazımdı

Yilin defansi olayina da inanmiyorum.

Psg de Silva varken Chedjou yu secenin aklina tukureyim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt