#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kolo Toure,Dante,Sakho,Kompany(Siyah sayilir)

eskilerden Desailly,Thuram,Sol Campell ,Gallas

aslinda varda Öz Afrikalilardan cok az var diyelim. :)

Mesela Urfalı belki inanılmaz güçlü bir adam değildi ama zekası Chedjou'ya Dany'e krampon taşıtır abi..

Ve yediğimiz çoğu golü yemezdik öyle bir adam bulabilseydik..

Yilin defansini aliyoruz bidon cikiyor. Altin bidon aliyoruz yilin adami cikiyor. Biz bidon alalim en iyisi?

Hep savundum ve destek oldum ama geldiği şu nokta inanılmaz.Sürekli geri gidiyor.

Kolo Toure,Dante,Sakho,Kompany(Siyah sayilir)

eskilerden Desailly,Thuram,Sol Campell ,Gallas

aslinda varda Öz Afrikalilardan cok az var diyelim. :)

sadece toure afrikalı. ki tourenin de en büyük sorunu pozisyon almayı bilmemesi. sorun siyah olması değilki sorun afrikalı olması. afrikada taktiksel eğitim verecek bir kulüp yok. ama afrikalıları 15 yaşında getir avrupada eğitimini ver taş gibi stoperde bulursun açık da.

Irkçılık gibi algılanabilir ama yeryüzünde siyahi olupta adam gibi stoper ben görmedim..

Stoper beyaz olmalı kesinlikle..

desailly, tresor, sakho, marquinhos, varane, garay, rio ferdinand, dante, kompany ve su anda dunyanin en iyi stoperi melez thiago silva

stoper isini en iyi italyanlar yapar ama whiteboy stoper en iyidir demek sacma

kac kere izleyipde getirdiler bunu,bu kadar kolay calım yiyen,yerini kaybeden bi stoperi bulmak büyük basarıdır vallahi,6,5 milyon euro para verdik bi de,gel de aglama:crushed:

desailly, tresor, sakho, marquinhos, varane, garay, rio ferdinand, dante, kompany ve su anda dunyanin en iyi stoperi melez thiago silva

stoper isini en iyi italyanlar yapar ama whiteboy stoper en iyidir demek sacma

Saydıklarının yarısı çikolata diye tabir edilen adamlar kanka :D

Benim tezim saçma olabilir ama bana göre mantıklı yanları var..

sadece toure afrikalı. ki tourenin de en büyük sorunu pozisyon almayı bilmemesi. sorun siyah olması değilki sorun afrikalı olması. afrikada taktiksel eğitim verecek bir kulüp yok. ama afrikalıları 15 yaşında getir avrupada eğitimini ver taş gibi stoperde bulursun açık da.

Toure mi pozisyon almasini bilmiyor? eger öyleyse bu adam Ingilterede oynadigi 12 senede nasil Arsenal,City ve Liverpool gibi takimlar da oynadi ?

bence sen K.Toure'yi tanimiyorsun. Tam aradigimiz tarzda bir adam .Suan alsakTakima level artirir o derece

chedjouyu terim aldırmışdır,ikinci üçüncü tercih falanda değildir taaa gecen yıl devre arasında birinci tercih olarak istemişdir..

Çok ümitliydim ama maalesef şu anki durumu tam bir hayal kırıklığı....

Bazen çok iyi hamleleri oluyor ama oyun içi istikrarı yok. Zamanında bunu Keita için söylerdik.

bu adama 7 milyon euro verip aldırtan fatih hoca değil uefa şampiyonlar ligi türk milli takımını dünya şampiyonu yap gözümde hoca değilsin..

savunmaya dani+cris+bu adamı aldırtmak kaleye e.kovayı 2.kaleci yapmak... nefret edilecek çok sebeb var hocam senden ama anlamazsız bir sevginde var kahretsinnnn...

vallah ne yalan soylim, formsuz olsa bile en begendigim defans oyuncusu, kalite var ama takim les olunca buda les oluyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt