#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu savunanlarla görüşecez daha yazılanlar burda duruyor hep. Açık ara ile ligin en kolay çalım yiyen stoperi.

Kamerun'un 2 stoperini aldık koyduk takıma.Olacağı buydu.

beni rakip taraftar ovecek mars yapacaklar ben hala futbol oynamaya devam etcem, yasim olmus da 30, onurun varsa son sezonum de ve artik hayatina baska turlu yon ver, bu is senin yapacagin birsey degil..

Hakaretlerimin limiti doldu sana Chedjou. Ama suç gene sende değil, seni bu takıma alanlarda. Her gün her saniye seni bu takıma getirenlere lanet edip, bela okumaya devam edicem.

Eboue ile birlikte zenci terörü estiriyorlar takımda.Sana kontenjan harcayacağıma stoperde gökhan ceyhun çıkarım daha iyi.

Çalım yiyebilirsin , adamı kaçırabilirsin , topu ıskalayabilirsin hepsi olabilir kötü günündesindir formsuzsundur yada kötü oyuncusundur ama hangisi olursan ol LAUBALİLİĞE yer yok arkadaş ,

ikinci yarı sonlarında taç çizgisinin orada ayağında topu bekletip sonra kolayca kaptırdığın pozisyonun hiçbir izahı yok ,

seni şu takıma alanın "kader ortakları ÖLSÜN "

Cris bile bundan daha iyiydi. En azından yaşlıydı diye fazla kızmıyorduk. Bu adam yaşlanınca ne olacak acaba çok merak ediyorum.

Ben bu adamın her sezon 15-20 maçını izleyen biriyim adamı tanıyamıyorum.. Sanki sahada Dany var gibi..

Berbat ötesi bir stoper.

Hamle zamanlaması-0

sürat-0

hırs-0

gol yedikten sonra maçı bırakma-10

siyahi olarak gördüğüm en yakışıklı topcu sanırsam

Hani Fransanın en iyi stoperiydi iyi kötü idare ederde bruno alves sivok ujfaluji felan daha iyi o nolacak

Dün bir Sivok izledim tek başına tüm gücüyle yüklenen fenere tek başına direndi..Vasat üstü bi stoper olan Sivok fark yaratıyo..Chedjou olsaydı en az 3 yedirirdi

Yok vasat üstü stoper olan Sivok bile takımını kurtarıyo varın düşünün bu Chedjou denen rezili demek istedim..Stoper bile değill demek istedim..

Dün bir Sivok izledim tek başına tüm gücüyle yüklenen fenere tek başına direndi..Vasat üstü bi stoper olan Sivok fark yaratıyo..Chedjou olsaydı en az 3 yedirirdi

Sivok'u geç, o Egemen'in ve Alves'in bire bir kaldıklarında ki yırtıcılıkları ve hamlelerini gördükten sonra daha da şu adamı savunan çarpılır yani, net. Kalas dediğimiz adamlar bile fark yaratıyor, bunun sahada ne yaptığı belli değil. Hele bugün yediğimiz golde Semih'in arkasında ne yapıyordu çözmek güç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt