#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lille kimi aldı ki? Adamlar belki de ellerinde ki en kreatif adam olan Payet'i sattılar, sol bekleri Digne'yi sattılar, sattılar da sattılar.

zaten politika satis uzerine. Lille Olympique B diye takimlari var. Alttan surekli adam geliyo. Parlatip satiyolar olay bu.

Simdiki takimlari cok mutevazi fakat takim olgusu cok yuksek. Terimin ilk donemi gibi.

zaten politika satis uzerine. Lille Olympique B diye takimlari var. Alttan surekli adam geliyo. Parlatip satiyolar olay bu.

Simdiki takimlari cok mutevazi fakat takim olgusu cok yuksek. Terimin ilk donemi gibi.

Yok yani, sen takımı düzelttiler dedin de o açıdan sordum. Yoksa sürekli adam satıyorlar o doğru. Ama kimleri aldıklarını merak ettim.

Yok yani, sen takımı düzelttiler dedin de o açıdan sordum. Yoksa sürekli adam satıyorlar o doğru. Ama kimleri aldıklarını merak ettim.

o kadar aklimda kalan isimler yok dedigim gibi takimi duzelttiler, yildiz transfer yaptilar demedim.

meite var 10 ay once alinan onlibero 93-94 dogumlu auxerre'den 1 yil once alinan sidibe var 92'li. bunlar ilerde yildiz olacaklar.

bide julian mi julien mi ne var

yan toplarda iyi vuruyo toplara 3-5 gol arası atar dedim 2 golü var daha şimdiden ve 2 topuda direkten döndü

ayakları,topu oyuna sokusu,defanstan cıkarısı iyi ama yer tutma ve kolay calım yemesi cok kötü.o yüzden genel olarak kötü bi stoper

lille bunu satmış adamlar 1050dakikadır gol yemiyor ahaha :D

Fazla bi artisini goremiyorum

Bruma'ya yer acmak icin lig maclarinda kizaga cekilebilir

İyi bir stoper bu arkadaş. Sanki takımdaki her pozisyon iyi, bir tek bu adam aksıyor gibi düşünüyorsunuz.

Takım olarak düşüş içindeyiz ve inşallah bu düşüşten çıktığımızda Chedjou da yükselen performansı ile takımda -iyi anlamda- sivrilenlerden biri olacaktır

Adam naapsin Sol & Sag bek mubarek forvet arkasi oynar gibi cikiyordu her mac .. Herkez bir ayyas tabiki defans'a yansiyor

Bu adama çok yüklenmek istemiyorum aslında ama birebirlerde gerçekten çok kötü. Rakibi caydırıcı değil kesinlikle ve müdahalelerde zamanlama hatası yapıyor.

Dünkü maçta bile Moore denen adam bunun ve Ceyhun'un arasından topu atıp, yine bunun yanından geçti gitti ya, artık pes dedim. Bu kadar niteliksiz olamaz bir oyuncu. Ne bir caydırıcılığı var, ne fiziğini kullanma var, hiçbir numarası yok bu adamın. Biraz kesiciliği var o kadar. Ki o kadarını Dany de yapıyor yani.

Verdiğimiz bonservis parasının hakkını veren bir eleman değil,göndersen kolay kolay gönderemezsin,oynatsan başa bela,buyur bide burdan yak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt