#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden oyunculari sadece kötü taraftari veya sadece iyi taraflarindan degerlendiriyorsunuz? Golde hatasi var kanimca, ama gol atabilmeside bir arti. Oyun kurabilmesi bir arti fakat agirligi bir eksi tarafi. Genede Dany'e göre üstün bir oyuncu. Dany'nin CJ göre sadece hizi var. CJ'nin Dany'ye göre 3-4 tane arti yönü var.

Önyargi kötü.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Dünya yıldızı olmak/olmamak algıyı etkiliyor.

Chedjou kusursuza yakın oynamasına rağmen eleştiri alabiliyorken Drogba her zaman ki gibi çok kötü oynamasına rağmen bir kafa topu indirdi diye çok iyi oynadı diyenler olabiliyor.

golden sonraki ilk pozisyonunda torres'i kacirdi ve ceza sahasi icinde indirdi. o pozisyon bana penalti gibi geldi ama %100 emin degilim.

danye gelince sov buna gelince mac eksigi

birazda gulelim

23392185_1.jpg

Takım savunmamız iyi olduğunda kalitesini daha da gösterecektir.

Bizim 3-5 sene önceki BAM 3lüsünün oynadığı takımda Servetle beraber tandemi oluştursaydı pis söverdik.

Takım savunman ne kadar iyiyse savunma oyuncuların da o kadar rahat eder ve daha iyi performans gösterir.

Takım savunman iyi olmasa isterse Pique ve Puyol ikilisi ile oyna değişen bir şey olmaz.

Takım savunman ne kadar iyiyse savunma oyuncuların da o kadar rahat eder ve daha iyi performans gösterir.

Takım savunman iyi olmasa isterse Pique ve Puyol ikilisi ile oyna değişen bir şey olmaz.

Aynen öyle.

rakip her atakta ortasahayı kolay geçip defansın üzerine kolayca gelebiliyorsa kim olursa olsun berbat oynar...

allahım sen bana sabır ver hala eleştirenler var forumdan soğutuyosunuz yeminlen adam mis gibi oynadı ben beğeniyorum chedjou günden güne sağlamlaşıyo defans oyuncusu sonuçta

Dünya yıldızı olmak/olmamak algıyı etkiliyor.

Chedjou kusursuza yakın oynamasına rağmen eleştiri alabiliyorken Drogba her zaman ki gibi çok kötü oynamasına rağmen bir kafa topu indirdi diye çok iyi oynadı diyenler olabiliyor.

cok dogru.

chedjou degil de devre arasinda aldigimiz vidic su maci cikarsa sayfa bu :bid: hareketle dolardi, simdi elestirenler bile var

he he muthis oynadi

birkac haftaya rusyaya shutlariz umarim

Attığı gol için teşekkür ederim.Ched ve sneijder sayesinde neredeyse 1.5 yıl sonra korner golü attık hem de böyle kritik maçta.Defansif olarak ise fena değildi.

Yalnız Chedjounun geldiğinden beri 3. duran top golü.. Dün de gayet iyi oynadı ama yabancı sınır varken Balta-Semih ideal 2'lidir..

chedjou semih ve koray + 1 stoper daha seneye bizi götürür. hakan ve gökhanla vedalaşılır

adam gol atıyor ama onun görevi defans yapmak. oynadığı oyunu da gördük zaten dany'nin 6 milyon € lik versiyonu. sezon sonu def edilmesi gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt