#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takıma çok kötü oyuncular geldi geçti ama bunun kadar gereksizi gelmemişti cidden. Barusso bile bundan daha mantıklı bir hamleydi herhalde.

Bence bu sınır varken yabancı oyuncular çok iyi olmalı.Chedjou için kontenjan harcanılmaz bence.(Bugün için yazmadım)

Belki duran toptan falan atar dedim ama, o da olmadı.

Bugün nesini beğenmediniz belkide Hakan'la beraber en az eleştirelecek kişi heralde gol atamadı diye öyle oldu adamın adı çıkmış ne yapsa boş..

Napti lan adam bu kadar anlamadım Burak Selçuk ruhsuzlari varken bu adam ne yaptı da battı

onunden gecen toplari eneramoya kaptirmasi yada kafa topu alamamasi ile guldurdu

Daha ne yapsın garibim. Adamcağız En formda zamanında 2 maçtır yedek. Hiç burun kıvırmıyor buna oynuyor yine.

İvedilikle gönderilmeli. Ben bu seviyede bu kadar hantal, bu kadar çalım yiyen, bu kadar etkisiz bir stoper görmedim. Vasatın üstünde tekniği dışında başka hiçbir meziyeti yok.

Yazık.

Bu kadar mı kademe bilgisi 0 olur defin Aman Allahım,şuna da bunu oynatana da,aldırana da lanetler olsun.

bu kadar kotu bir stopere 6 milyon veren fatih terimi hurmetle analim

Kötü falan değil iğrençti. Forumun futbol bilgisi 0 mış falan komik olmayın gerçekten. Rezilin önde gideniydi

İğrençti, geldiğinden beri iğrenç oynuyor, yediğimiz en büyük kazıklarından biri

Kontenjan harcanacak bir stoper değil.

Ara sıra gol atıyor ona eyvallah ama gerçek işini bitürlü iyi yapamadı geldiğinden beri. En fazla 2-3 maçta iyi oynadı diyebiliriz defansta. Defans dediğiniz İvanovic gibi olacak. Herifi kes ortadan iki. Yine kalkar oynar.

Galatasaray tarihinin en kötü stoperi tam bir kağnı nerden bulduk bunu .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt