#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her çalımı yiyen zat.Çalım atmaya kalkışmasan bile kendisi dönüp yiyiyor

tarihimizn en büyük kazıklarından biri Amrabata verilen para bu kadar acıtmamıştı içimi bunun neresi 6 kağıt ediyor kademe sıfır,hava topu sıfır,çalım yeme on,oyun bilgisi sıfır ne lan bu Hakan Balta bundan 100 kat iyi stoper abartıyorsam Allah belamı versin

Balta stoper olarak bundan 10 kat daha iyi lan.

Hazard resmen dalga geçti bununla.Yanından yürüyerek adam geçiyor.Ben hayatımda bu kadar kötü savunma oyuncusu görmedim.Adam ne hava toplarında basarılı nede markajda.Zaten kablumbaga bile daha hızlıdır bundan.Kısaca futbolcu demeye bin şahit 6 milyonluk kazık.

bülent tulun allah seni bildigi gibi yapsin

bitirdi bütceyi kulübü

adnan sezgine rahmet okutacan

Bir defans oyuncusu veya stoper diyelim, bu kadar kolay nasıl çalım yer anlamış değilim. Hadi ağır olursun da, doğru pozisyon alarak bir şekilde o açığı kapatırsın. Baya baya komik işler yapıyor. Şimdi Kayseri maçında müthiş oynar, bir de gol atar. Gel de şimdi yorum yap. Demek ki ayrı ayrı değerlendireceğiz. Lig ve Avrupa diye ayıracağız. Kalitesi yerlerde sürünen ligde izleyip, resmen kendi kendimizi kandırıyoruz ya.

Bu zatın futbolcu olmadığını sonunda herkes anlamaya başlamış. Neyse geç olsun da güç olmasın diyelim.

çok kolay çalım yiyor, o kısmını zaten biliyorduk da dün başka bir özelliği sinir etti beni. adama top geliyor, havadan olsun yerden olsun, hızlı olsun, yavaş olsun farketmiyor. bütün toplar buna değdikten sonra 1-2 metre açılıyor. bu kadar yeteneksizlik olmaz arkadaş, sene sonu kesinlikle gönderilmeli

Bedava olan Kolo Toure'yi begenmiyordu bunun ismi gectiginde bir kac futbol cahili. Rio ve Campagnaro bile bedavaydi ve istisnasiz olarak Chedjou'nun oynadigi fahis paraya oynardi bu oyuncular. Hic degilse 7 milyon euro'luk bonservis de kulubun kasasinda kalirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt