#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamı belkide yanlış yerde kullanıyoruz.Çünkü pasları falan çok iyi zaten 2 yıldır stoper önceden hep önliberoydu.Geride Hakan-Semih oynayıp Chedjou-Yekta-Melo üçlüsü belki daha iyi olabilir.En azından Selçuk'tan fazla mücadele ve pas yapar.Ayrıca Yekta ve Melo'yu daha özgürce oynatabiliriz.En azından 1 maçta denemeliyiz inanıyorum ki çok daha iyi oynayacak.

Oynatılacaksa, defansif orta saha mevkisinde oynatılması kararını ben de desteklerim. Fiziği ve tekniği, o bölgede oynayabilecek kapasitede.

Birazcık iyi pas atabiliyor diye önliberoya yakıştıranlar saçmalıyor; bu kadar hantal ve kesiciliği zayıf bir adamın önlibero performansı daha da kepaze olacaktır...Orta saha için ağır olduğu düşünülerek stopere devşirilen çok oyuncu bilirimde, tersini hiç hatırlamıyorum...Düşünün, rakibin kıvrak bir ofansif orta saha oyuncusu var ve marke etmekle görevlendirilen adam da bu!...Yok yok hiç düşünmeyelim bence; ilk talip olan kulübe paketleyelim, nerede oynatacaklarını onlar düşünsün!...

Karabük maçında bir girdi

İlk hamlesi fauldü

Duruşu pozisyon alışı saçmalıyor

Hakan`a daha çok güveniyorum

Seneye kalamaz buralarada

İşi zor

Chedjou'dan ne stoper, nede ön libero olmaz. Bu adam Galatasaray'da hicbir sekilde olmaz.

Hakan Balta ve Semih fizik olarak ve hava hakimiyeti olarak çok kötü. Belki pozisyon almaları ve uyumları iyi olabilir ama Fener maçında Emenike,Sow tarzı adamları ancak Chedjou durdurur.

Bu adam kesinlikle çöp değildir arkadaşlar.Lille'de başarılı olmasının sebebi sürekli oynamasından kaynaklanıyordu.Biz de hayal kırıklığı yaşattığı doğrudur lakin ben kötü bir topçu olduğunu düşünmüyorum.Adaptasyon sorununu geç atlatan Chedjou Mancini'nin sürekli defans kurgusunun değiştirmesinin kurbanı olduğundan bekleneni verememiştir....

Ben Chedjou'nun muhtemel yabancı sınırlamasına takılacağı için gelecek sene gönderilmesinden yanayım.Onun dışında çok kötü değersiz bir topçu olduğuna inanmıyorum ki Dany gibi bir topçunun kendisinden daha iyi olduğunu düşünenlere şaşırıyorum...

Bonservisine 7 milyon, kendisine de sezonluk 3 milyon verilmis bir stoperden ben mazeret kabul etmem. Siz de etmeyin, eger Galatasaray'in vizyonuna yakisan bir taraftar olmak istiyorsaniz.

Taşçı yada toprakla takas.yapabilsek keşke

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İntere bunu üstüne parada verip kakalayıp Ranocchiayı alsak keşke.

Bi tek hava toplarinda iyi. Tipik bir "Terim Cöp" Transfer. Paraya yazik...Adam Hayvan gibi fizigi var ama her mactan sonra sakat,berbat Transfer.

hava toplarinda bir emre colak etkisi yapiyor

hava toplarinda bir emre colak etkisi yapiyor

Bu Chedjou gelmeden once hava toplarinda zayif geldi diye yazmistim transfer basliginda, yok yaa olur mu hic en iyi tarafi hava toplari nerenle izliyosun maclari falan yazmislardi.

Bunlar bu adama verilen 7 milyonu eski Turk Lirasi falan zannediyor galiba. Avrupa devlerini cik, o paraya getiremeyecegin stoper yok dunya'da. Hele de Chedjou'ya yillik verdigin ucrete.

Ayni kisiler bedava olan Toure'ye b*k atiyordu. Campagnaro bile daha akilcil transferdi, cunku bedavaydi. Ki Campagnaro fersah fersah daha iyi defans oyuncusudur Chedjou'dan. Tartismam bile.

Umarim birkaç kuruş kazandirir külli zarar ettik bu adamdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt