#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ınsallah aldığımıza yakın fıyata satabılırız n e yazık kı olmadı olacak gıbı de durmuyor

Insallah Meira da oldugu gibi kârli bir satis gerceklestirebiliriz. 4,5 Milyona alip 5,8 Milyona satmistik yarim sene sonra Rusya ya. Aklimda hala o 11.saniyedeki yedigimiz gol var Bordeaux ya karsi.

Ayrilma haberlerini yalanladi bugun, Mancini ile daha da cok basarali olacagini soylemis..

Fazla zarar etmeden satabilirsek harika olur. Dünya Kupasi oynayacak, insallah göze batar ve transfer yapar.

Bana göre özellikle son 5-6 maçtır iyi oynuyor ancak giderse yabancı stopere gerek yok. Türkiyede belkide ilk kez bu kadar iyi stoper var yaz kampında Korayın üzerine düşülürse rahatlıkla 11 oynar onun dışında baya iyi yerli stoperler var.

Bana göre özellikle son 5-6 maçtır iyi oynuyor ancak giderse yabancı stopere gerek yok. Türkiyede belkide ilk kez bu kadar iyi stoper var yaz kampında Korayın üzerine düşülürse rahatlıkla 11 oynar onun dışında baya iyi yerli stoperler var.

Kimlermiş bu bizim göremediğimiz cevherler?!...(Serdar Aziz filan diyeceksen cevap yazmak için zahmet etme, sormadım say...)...

Kimlermiş bu bizim göremediğimiz cevherler?!...(Serdar Aziz filan diyeceksen cevap yazmak için zahmet etme, sormadım say...)...

Elde Koray,Balta var ayrıca Kaan,Ömer gibi gurbetçiler var.Ligdede Uğur,Selim Ay vs. var. Yabancı alıp riske girmeye gerek yok zaten önemli olan oyuncu değil takım halinde defans buna en iyi örnek A.Madrid'dir eğer takım halinde kötü defans yaparsan Pique-Silva ikilisi bile işe yaramaz.

Elde Koray,Balta var ayrıca Kaan,Ömer gibi gurbetçiler var.Ligdede Uğur,Selim Ay vs. var. Yabancı alıp riske girmeye gerek yok zaten önemli olan oyuncu değil takım halinde defans buna en iyi örnek A.Madrid'dir eğer takım halinde kötü defans yaparsan Pique-Silva ikilisi bile işe yaramaz.

tabi zaten miranda-godin ikilisi adam değil. 2 sini almaya kalksan 50 den aşağı bırakmazlar

Turk takimlarin (yabanci stopersiz yola cikarak) Avrupa da basarili olmasi imkansiz.

Malesef gercek bu.

Bende istiyorum stoperlerimiz hep Turk olsun ama biliyorum ki boyle olunca Avrupa icin yetersiz olacagini, malesef o kalitede degil Turk oyunculari (ozellikle defans oyunculari)

tabi zaten miranda-godin ikilisi adam değil. 2 sini almaya kalksan 50 den aşağı bırakmazlar

Ben kötüler demedim ki ancak bunları başka takıma koysan bu kadar iyi gözükmezler Miranda o kadar iyi olsa Brezilya Milli Takımına çağrılırdı ve bu kadar iyiyken neden çağrılmıyor çünkü Atletico iyi takım savunması yapıyor orada Chedjouda olsa müthiş gözükür.

Ben kötüler demedim ki ancak bunları başka takıma koysan bu kadar iyi gözükmezler Miranda o kadar iyi olsa Brezilya Milli Takımına çağrılırdı ve bu kadar iyiyken neden çağrılmıyor çünkü Atletico iyi takım savunması yapıyor orada Chedjouda olsa müthiş gözükür.

chedjou yu bende çok savundum ama chedde açık bir şekilde hava topu ve konsantrasyon sorunu var. elimizdeki stoperlerden iyi olması chedjounun çok iyi bir stoper olduğunu göstermez. mirandaya gelirsek brezilya milli takımının stoperlerini incelersen neden bugüne kadar çokaz çağrıldığını anlarsın.

Son yıllarda yediğimiz en büyük kazıklardan biri bence. 6.5 milyona taş gibi stoperler alabilirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt