- 28 Kasım 2008
- 16.101
- 4.912
- 2.448
Spor Dünyası @sporistacom 1 dk.
Galatasaraylı Aurelien Chedjou, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılma kararı aldı.
https://inciswf.com/1302803070.swf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Spor Dünyası @sporistacom 1 dk.
Galatasaraylı Aurelien Chedjou, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılma kararı aldı.
Bana göre özellikle son 5-6 maçtır iyi oynuyor ancak giderse yabancı stopere gerek yok. Türkiyede belkide ilk kez bu kadar iyi stoper var yaz kampında Korayın üzerine düşülürse rahatlıkla 11 oynar onun dışında baya iyi yerli stoperler var.
Kimlermiş bu bizim göremediğimiz cevherler?!...(Serdar Aziz filan diyeceksen cevap yazmak için zahmet etme, sormadım say...)...
Elde Koray,Balta var ayrıca Kaan,Ömer gibi gurbetçiler var.Ligdede Uğur,Selim Ay vs. var. Yabancı alıp riske girmeye gerek yok zaten önemli olan oyuncu değil takım halinde defans buna en iyi örnek A.Madrid'dir eğer takım halinde kötü defans yaparsan Pique-Silva ikilisi bile işe yaramaz.
tabi zaten miranda-godin ikilisi adam değil. 2 sini almaya kalksan 50 den aşağı bırakmazlar
Ben kötüler demedim ki ancak bunları başka takıma koysan bu kadar iyi gözükmezler Miranda o kadar iyi olsa Brezilya Milli Takımına çağrılırdı ve bu kadar iyiyken neden çağrılmıyor çünkü Atletico iyi takım savunması yapıyor orada Chedjouda olsa müthiş gözükür.