#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kronik bel problemi olan 3 oyuncumuzdan biri

Hesap Makinesi

tüh,terim bizim paramiz yine cöpe atti... 6,5 Milyon...bazilari de "ohhh cok ucuz olmus,helal sana büyük basgan" demisler...adam'da kronik sakatligi cikmis... Bir gün Adam gibi Stoper gelmez mi ya,allah allah cok mu zor iyi bir stoper bulmak sevgili emre utkucan...Sonra da GSTV'de "müthis transfer yaptik" falan diyorsun,hadi ordan. Bu Utkucan'i de terim gitirmis,su ana kadar ne yapmis,biri bana bunu anlatsin,allah göstermesin kimse tekerlekli sandalye oturmasin ama bu Adam koskoca Galatasayrin"Chief Scout'"i mis,vay halimize...Bizde zaten bir "Scouting Sistem" yok de bu Adam ne yapiyor tam olarak,skandal.

Hem fiziksel hem de düsünsel olarak agir bir futbolcu. Bir stoper, ikisini gectim hic olmazsa bunlardan birine bile sahip degilse defansiniz düzen tutmaz. Hele bir de stoperdeki partnerin yeni yeni tecrübelenen Semih ise.. Ayni Semih daha ilk sezonunda Ujfalusi ile neydi simdi ne durumda. Bu bile bir veri bence. Gerci yaninda oynayan partneri her hafta degisiyor o ayri konu ama.. Dünya Kupasi finalleri sonrasi Fransa'dan gelebilecek iyi bir teklifle beraber satilmali ve yerine Terry, Puyol tarzi lider karakterli bir stoper alinmali.

Cidden kötü stopersin arkadas. Asla kontenjan fln harcamam.

Bir yerli stoper bunun kadar oynayamiyorsa türk futbolunu yöneten TFF oturup düsünsün niye oyuncu yetismiyor diye..

Dünya Kupası'nda saçmalamaz umarım.Dany ile beraber yollamamız gerekiyor Dünya Kupası'ndan sonra.

Dany+Chedjou+Hakan Balta'yı topla belki bir stoper ederler.

Öyle de bir takımız işte.

30 Mayis 2013

Ünal Aysal: "Chedjou bence Avrupa'nın en iyi stoperi; kısa süre içinde takıma katılacak."

Hazar Büyüka (@hazar_buyuka)

Chedjou Galatasaray'da. Yillarca Fransa'da yasayan biri olarak iddia ediyorum Turkiye boyle stoper gormedi.

:hang:

Ayrıca sırf şu çalım yüzünden aldık lan biz bu adamı

tumblr_mhcc3qw6Ml1rtequ6o1_500.gif

İlk sayfalarda epik mesajlar var. Ben olsam silerdim. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt