#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene oynadığı bir kaç maçı izlemem fiyasko olduğunu anlamama yetmişti. Yenilen devasa kazıklardan sadece biri.

Bize gelmeden transfer söylentileri çıktığında bir kaç lille maçında denk gelmiştim gayet iyiydi.Ben bu senede şans verilmesi taraftarıyım.Geçen yıl iyi değildi piyasası düştü zaten bu sene toparlayabilir

Satıp napcan? Üzerine para koyup Tarık Çamdal'ı mı alacaksın?

Bu adam doğru düzgün takım savunması olsa toplu halde, takımdaki en iyi savunmacıdır.

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Bes para etmez. Saten 4 mılyon veren olsa cokdan satmişdi yönetim. Ama kimse salak değil ona o paraya verecek kadar.

seneye bedava kakalamya çalısırız artik.

Hadi bizde tutmadı veya alışamadı diyelim.

Kamerun milli takımada alışamadı herhalde.

Satamıyorsak ön liberoda denilsin bari.

Son adam olarak bomba. Çok kolay calım yiğiyor. Gereksiz riske giriyor

süper önlibero olur chedjoudan meloya en kral alternatif işte

Buna vereceğim şansı koray guntere veririm, hiç degilse yabancı hakkımı forvette kullanır yedigimden çok atmaya çalışırım. Beğenmediğimiz dany bu adamdan daha özellikli valla.

maçın ikinci yarısını izledim hatasızdı harika oynadı inşallah böyle devam eder

Fena değildi bugün. Çok iyi bir stoper almayacaksak şayet kalabilir bence.

tamam bugün gerçekten çok iyiydi ama standardı yok ki bunun bugün iyi oynar yarın yakar bizi ayrıca yerden gelen toplara kafa atma huyundan vazgeçmeli bir gün kafasını eline verecekler :)

Çok dengesiz bir adam bu. Dün muazzam oynadı sıfır hata, tank gibiydi bu formunu bütün sezona yansıtsa top class bir defans olacak ama yapamıyor işte istikrarı yok. Güvenelim mi güvenmeyip transfer mi yapalım kafa karıştırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt