#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence hala Fransa'da pazarı varken gönderilmeli kendisi hatta 5 Mn € civarına gönderirsek çok güzel bir hamle yapmış oluruz.

Maalesef bu yoklukta yeri gelecek yabancı forvet oyuncumuz için Alex Telles , Bruma gibi isimler yer yer kesik yiyecek , kaldı ki Chedjou'nun kalması ...

Güzeldi. Tribünden Canlı İzledim. Hamleler gayet iyi. Sadece Agır gerçekten. Biraz seri olması lazım.

Kalitesi olduğu belli bence. Ama kendi fazla güveniyor sanırım o yüzden fazla dinamik olmadan da ben oynarım kafası yaşıyor. Yoksa iyi oynadığı maçlarda cidden iyi

chedjou eğer maça konsantre olsa müthiş stoper olacak stoperde olan her özellik var ama bunu kullanamıyor yerine genç oyuncu geleceğine kalsın ama lider stoper gelecekse gitsin

Satsaka adam alamayız. Daha göndermemiz gerekenleri gönderemiyoruz. Chedjou da geniş alanda zayıf ama hamleleri genelde yerinde.

Çok yetenekli ama ciddi konsantrasyon sorunları var.Semih yerinde Ufa olsa müthiş stoper ikilisi olurlardı ama malum yabancı sınırı...

Dünkü iyi performansından sonra satılmalı diyeceğim ama Şampiyonlar liginde çok iyi oynuyor yedekte dursun rotasyona girer...

Ben bu adami cözemedim. Bazen Hero bazen zero oluyor. Devamlilik kocaman bir SIFIR. Garip bir stoper.

yerine balanta gelirse yazık olacak bizimkiler bir an önce gençleştirme politikasından vazgeçsin bizim ülkede olmaz anlayın şunu zaten sınır var onlarıda gençlere mi harcayacağız chedjou yeterli değil ama balanta hiç değil

Bu adami kim begendi de yarim sezon boyunca israrla almaya calsti merak ediyorum. İyi oynadigi mac hatrlamiyorum ben, sadece gol attigi maclari hucuma.katki olarak iyi diyebilirim. Hic guven veren bi oyuncu degil, ama kalacak gibi duruyo.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Emenike'ye yaptığı asist dışında müthişti.Semih de iyiydi.Ne diye stoper ararız anlamadım ki.

Göğüsü ile topu kontrol etmeye çalışıp Emenike'ye az daha asist yaptığı pozisyon dışında müthişti.

göğüsüyle yumuşatıp şişirmek isterken göğsüne çarpan topun hız kazanması sonucu patladığı pozisyon dışında nerdeyse hatasızdı. fakat şöyleki o hatada gole sebebiyet verebilirdi. Kötünün iyisi, biraz daha toparlanmaya ihtiyacı var dicem fakat kimin yok ki. Bu takımdan halt olmayacak bu sene. Keşke CL'ye katılmasaydık. 1. torbadan real barça falan girmese bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt