#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stopere falan para vermeye gerek yok. 2 pozisyon disinda gayet iyidi. Yeterli..

iyi görünmesinin tek sebebi takımın alan kapatması ve çakılı savunma oynamasıydı. Savunma dikkat ederseniz sabit kaldı hep. Hal böyle olunca içimizden biri de geçse stopere Ched gibi oynayabilirdi. buna rağmen yine hatalı oynadı. rakibe verdiği en net pozisyon ve çıkarken yaptığı pas hataları.

Hala gitmesinden yanayım yani.

Balanta gibi ne oldugu belli olmayan adamlara tercih ederim.

A Class bir stoper alacaksan al, yoksa Chedjou gonderilmez su andan sonra.

geçen yıldan beri diyorum bu adama ön yargılı bakıldığını geçen senenin ikinci yarısı iyi oynamasına rağmen gitsin denildi ayrıca topu ileriye taşıyan bir stoper olması müthiş özellik ama fener maçındaki penaltı yüzünden hala beğenilmiyor tıpkı selçuk frikikten attığı golle beğenildiği gibi bu fener maçında iyiydi bakalım hala stoper mi arayacaklar.

Dün çok beğendim Emenike ye yaptığı asist hariçinde.Bu yıl Ched ile idare ederiz.Yabancı stopere gerek yok.Hatta Selçuk yerine ön libero da oynasa Selçuk tan daha çok katkı verir.

Geri paslarda biraz yavaş kalıyor . Mesela kendisine pres yapıldığında topu direkt Muslera'ya veriyor o da çok kısa kalıyor . Muslera'nın koşması gerekiyor . Tam ayağına atsa stres yapmayacağız .

Onun haricinde dün iyi oynadı Balanta falan alacağımıza bu kalsın . İkisinin de oyun tarzları aynı . Hatta Chedjou'nın bazı özellikleri daha iyi . Bazen mental ve fundemental sorunları var . Mesela durup dururken penaltıya sebep verecek bir faul yapabiliyor . Risk almayı keserse daha iyi olacak.

O asisti yapmayaydı iyiydi.Ama hamleleri dalan iyiydi.Bir de sanırım eskiden orta saha oynadığından topu iyi tutuyor.

Tek hatası vardı onda da golü yediriyordu ama genel anlamda iyiydi.

1-2 hata dışında mükemmele yakın oynadı. Geçen sene kendisini yerden yere vuran beni bile çok şaşırttı açıkcası. Ama nedense hala ön libero olarak denenmesinden yanayım. Adamın pasları müthiş. Oyuna çok iyi yön veriyor.

Defans musleranın onunde olursabu adam ıyı can sperane oynar ama buyuk takım ıllakı ılerde defansı kurmalı o zamanda bu adam kagnı gıbı he

M pozısyon alamıyo hem yavas juve deplasmanı gıbı yada dun ku rezıl gerıde kabullerek oynayacaksak kalsın cunku sadece boyle oynarsak ıyı

Bu maç bizi yaniltir arkadaşlar takım hiç rakip alana yerleşleşmedi kendi yarı sahamizda bekledik melo ile selçuk orta sahayı doğru düzgün geçmedi bile zaten chedjounun geçen sene en iyi oynadığı maç italyadaki Juventus maçıydı ordada böyle oynamıştık yani orta saha bir ileri çıksın ondan sonra konuşuruz chedjou hakkında

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takım geriye çekilince çok iyi oynadığı bir kez daha gösterdi bu da demek oluyor ki ched küçük takım oyuncusu ama yinede kalsın diyorum

Kesinlikle gönderilmemeli .Chedjou yavas yavas takima alisiyor ayrica Türk takimlarina karsi nasil oynamasi gerektigini biliyor artik.Dün 1 pozisyon haric 10 Numara oynadi

Neden iyidi?

3.lig takımı gibi geri çekilip oynadık ondan iyidi.

Ama biraz açılsak aradan çok top yeriz.

dunku pozisyonda gogusunde yumusatip indirmek isterken carpan top hiz kazandi. aslinda buyuk bir hata amayapilis sekline gore konusuyorum her zaman yapilacak bi hata degil. o konuda rahatim ama ileri fazla ciktigimizda hizli oyunculara karsi yavas kalmasi dusundurucu.

juve deplasmanina benzeten arkadaslar yanlis dusunuyor. juve deplasmaninda bosluk vermemistik. dun tellesin kanati zaman zaman veyselin bolgesinden surekli bosluk verdik. tellesin yeri follo fos oldu. ortasaha rezildi. yani juve deplasmaninda chedjou daha rahatti, ama dunku mac bence juveninkinden zordu. cunku herkes bosluk verdi, her hava topu tehlikeydi. juveye karsi herkes alanini iyi kapatiyordu. ortasaha defansin onunde ikinci bir blok kuruyordu.

dun ise pozisyonlarin hepsi ileri ataga cikmaya calisip kaptirdigimiz toplar sonucunda oldu ve hazirliksiz yakalandik, ayrimi iyi yapalim

diyelim ki şimdi 3 milyona gönderdik yerine en az 6 milyona balanta gelir bu saatten sonra böyle risk almak yanlış örneğin rierayı yollayıp 6 milyona tellesi almak gibi bir daha böyle hata olmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt