#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon başından beri takımımızda aldığı paranın hakkını veren ender futbolcularımızdan birisi...

Geçen sezon hiç beğenmeyenlerdenim, eleştirirken haksızlık ettiğimizi düşünmüyorum, geçirdiği bel sakatlığının etkisi olduğunu kendisi söyledi zaten, umarım sakatlığı Hamit inki gibi tekrar edecek bir durum değildir...

Fiziksel görüntüsü ve vücut dili bu sezon çok farklı, maaşallah, nazar değmesin, gayet dinamik ve dayanıklı bir hali var, oyundan düşmüyor...Kötüyken eleştiriyorsak iyiyken de memnuniyetle öveceğiz, bizim futbolcumuz sonuçta...

Hep derim, bir futbolcu ya da güvenmek durumunda olduğun herhangi bir insanda ilk aranması gereken şey iyi karaktere sahip olmasıdır ve bu konuda Chedjou dan hep iyi yansımalar gördük...

Mevcut kadroyu tamamlamak için en isabetli özelliklere sahip bir savunma oyuncusu olmadığı görüşüm değişmemiş olsa da halihazırda takımın en kaliteli birkaç isminden biri olması ve karakteriyle güvenimi kazanmış durumda, Allah sakatlık vermezse katkısı artarak devam edecektir diye umuyorum...

Stoperle maç kazanmaya çalışıyoruz ne hallere düştük

geçen sezonun sonlarına doğru form bulmaya başlamıştı. hasan şaş sanırım chedjouyuda devre arası istedik o şartlarda iyi oyuncuydu lig bitince bizden habersiz aldılar demişti. bu adamın her laf attığı topçunun maşallahı var

takımda en sevdiğim adam net başkası değil hatalar olabilir ama niyet önemli

hala yavaş hala hataya acık.biraz daha beklıyelım övmek ıçın.

Göbekli Sercan Yıldırım karşısında beli kırılan Chedjou.. Bizim stoperleri Welbeck, Alexis Sanchez, Reus karşısında düşünemiyorum.

Sercan'ın pazara gönderdiği stoper... Stoperimiz...

tapatalk

2 mac iyi oynadı diye bayram edilen fransa liginin sözde en stoperi, 7 küsür milyon Euro bonservis yılda 2 küsür milyon Euro ile cebini dolduran chedjou , hah bu işte danışmana ve şakşakçı taraftara yakışır..

Efsane el bombası geri döndü!! Eboue'nin Yobo'yu pazara gönderişinden bu yana böyle bir hareket görmemiştik. Bravo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt