#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük takımların her zaman böyle gol silahları olmalı.
Duran toplar çok büyük katkı yapar skora, özellikle zor pozisyona girilen maçlarda.

çok iyi ve kaliteli bir savunma oyuncusu tek kusuru gereksiz risk alışı ve şova kaçan hareketleri diyebiliriz.ama kontenjan harcamaya değecek bir oyuncu.

çok iyi ve kaliteli bir savunma oyuncusu tek kusuru gereksiz risk alışı ve şova kaçan hareketleri diyebiliriz.ama kontenjan harcamaya değecek bir oyuncu.
Son cumlene katiliyorum. Futbolu sov amacli izleyen insanlarin gozune hitap edebilen kaliteli bir stoperdir Chedjou. Ailecek begenerek izliyoruz efenim

HTC One cihazımdan gönderildi

Keşke kendisinden 3 tane olsa.Birini defansa ,birini ön liberoya,birini de forvete koyduk mu al sana Voltran'ı oluşturduk.

Semih de biraz kafa golu atsa iyi olacak.Duran toplarda kafa vurduguna pek sahit olamiyoruz.

şesudan harikülade bir ön libero olur

alex song tarzı

bunu cok kisi yazdi bende o yazanlara soylemistim yine soyleyim.

futbolda var olan mevkilerde (belki kalecilik haric) oynayabilir.

Lille'de stoper, onlibero ve ofansif ortasaha oynamisligi var. Yani hani Chedjou'dan iyi onlibero olur deyimi onun oynayabilecegini yeni kesfetmek degil aslinda cunku daha once bu tur tecrubeleri olan birisi.

Fakat dediginde kesinlikle haklisin o bolgede de oynar ofansif ortasahada da oynar. Forvete koysan ordada oynar. Kanatta da zaman zaman gorebiliyoruz zaten. Sanirim takim arkadaslarina uyuz oldugunda sizin oynayacaginiz topun diyip ileri cikiyo. Bu tur durumlarda tehlike yaratiyor. Hatirlayin, melo'da ne zaman ileri ciksa tehlike olurdu bi zamanlar

Formda oldugu zaman cok iyi stoper. Hava toplarinda zaten cok cok iyi, bunu gecen sene de söylemistim, böyle devam etsin. Bu sene de daha cok sorumluluk aliyor. (Anderlecht) ve Sivas'a karsi yine topla birlikte bir kac kez cikmis, orta yapmis vs. Böyle devam Chedjou.

Adam canavar gibi stoper hala ne fantezisi yapıosunuz macera aryorsunuz anlamıyorum...
En ii olduğu işde bu kadar yargılayan daha düne kadar çöp diyen siz
söylediiniz pozisyonda oynasa idam edersiniz adamı

Aslanim benim böyle devam sadece golün için demiyorum bu sene genel olarak iyisin.

Semihle aynı bardaktan su için aynı tabaktan yemek yiyin belki yan toplarda kafa vurmayı öğrenir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt