- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Chedjou her turlu oynayacak, daha iyisi varmi suanda? YOK, bosuna vidi vidi yapmayalim ozaman..
semih, hakan ve gokhan bundan cok daha iyi stoperler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chedjou her turlu oynayacak, daha iyisi varmi suanda? YOK, bosuna vidi vidi yapmayalim ozaman..
malesef degiller renkdassemih, hakan ve gokhan bundan cok daha iyi stoperler
dortmund macinda semih ile beraber en kotu oynayan oyuncularimizdandi. Tabi bunun taktik ile falanda alakasi var. Koskoca stoperi genel olarak sag bek mevkiinde izledim ben. Dortmund acik ve net galatasaray'i tokat manyagi yapmistir. Tek kanat oyuncusu ile boyle bir hizli takima karsi yavas defans ile ve tek kanat bek ile cikarsan kevgirede donersin kimse kusura bakmasin ve genel olarak defansa ya da stoperlere bok atmasin bence
Ched ve Semih'in yapacagi pek birsey yoktu bence, Dortmund bizim dinozor orta sahayi kolayca geçtikten sonra çok kolay bir sekilde gol sansi bulabildiler. Bekler ortada yok. Defansi yardim eden hücum oyuncular yok. Stoper bir müdahale eder, iki müdahale, sonra da hata yaparak golü yer.
Kötü Stoper oldugunu herkes biliyor (Hakan Delikanli disinda) ama bazen iyi maclar cikariyor, ve Hava toplarinda oldukca etkili ancak Posziyon bilgisi kötü, cok yavas ve bazen hic kosantre olmuyor. En iyisi Devre arsinda 5-6 Milyon € gibi bir Rakama satmak ve bu paraya bir yabanci forvet almak.
ben ve alper altun'da dahil. futboldan gercekten anlayan 3 kisi hakan ben ve alper. 3 kisiyiz
En gec devre arasi postalansin. Tahammulum yok artik buna. Bosuna kontenjan harciyor. Dany bile bundan iyiydi be. Zan, koray, balta oynasin bu ugursuz oynamasin. Geldigi gunden beri isinamadim zaten kendisine. Tek numarasi kornerden yilda 1 gol atmasi. Stoper dedigin defans yapmayi, nerde durmasi gerektigini bilecek.
Bu zamana kadar GS a gelen yabancı stoperlerin neden hep kötü göründüğünü hiç düşündünüz mü ? Acaba hepsinin de semih ile yanyana oynamak gibi bir ortak noktası oldugu aklına geliyor mu ?
Renkdaş boşver be sen git opera seyret bale seyret . Anlaşıldı Futbol sana göre değil.
Chedjou ya bok attın ya hele hele danny den kötü dedin ya harbi bırak bu işi yada hobi olarak yap..
Semih için ne düşünüosun ?
Dur tahmin edeyim Herhalde dünyanın en iyi 3 stoperinden biridir . Manu inter juve peşinden kosuoda biz vermiyoruz aslında dimi. ?
Bu zamana kadar GS a gelen yabancı stoperlerin neden hep kötü göründüğünü hiç düşündünüz mü ? Acaba hepsinin de semih ile yanyana oynamak gibi bir ortak noktası oldugu aklına geliyor mu ?
Ujfa niye kotu gozukmuyordu Semih'le oynamasina ragmen?
arkadasin soyledigi semih ile oynayan yabanci stoperler kotu argumanina katilmamakla birlikte bu argumani desteklemiyorum. ama ujfa ornegide bu noktada yanlis bir ornek.
cunku ujfanin oynadigi takim bastan assagi takim oyununun hakkini veren, isiran basan hakkiyla oynayan bir takimdi. dany'nin oynadigi takim vasat bir takimdi. kismen aksak bi gs idi.
chedjounun oynadigi mevcut takim ise follofos bir takim. yani su asamada gs'a senin favori stoperini koy yine bizi ve prandellinin sacma dizilislerini toparlayamaz. tum bunlara katilmayan yoktur heralde.
cunku ujfanin oldugu donemde semihte cok iyiydi selcukta. herkes mevkisinin hakkini veriyodu. dikkat ederseniz bu sezon semihte rezil. stoperler acik alanda rakip ile asla birebir kalmamalidir ya da mumkun oldugunca az birakilmalidir, heşeki defans hatti bizim gibi yavas ise.
ama baktigin vakit bizim stoperler her atak yedigimizde rakiple bire bir mucadele etmek durumunda. sebebide rakiolerimizin korkunc kanat akinlari ile bas edememiz birinci nokta, ikinciside cl'deki en kotu ve follos ortasahaya sahip olmamiz.
ben hoca olsaydim sayet futbolcularimiza galatasaray-chelsea macini seyrettirirdim ibret olmasi icin.
bir oyuncu-(lar) icin en assagilayici sey o macta mevcuttu. misal selcuk adli futbolcunun lampardin karsisinda paspas gibi bu denli ezilmesi, ayaga dusmesi cok aci bisey. lampardin selcukla kedi fare gibi oynamasini izletir alt yapiya ibret aldirirdim. tabi ne dersek diyelim size gore suclu yine chedjou ve semih olacak. hatta bazen bakiyorum muslera bile suclu oluyor. evet zaman zaman bireysel hatalar olabilir ama forumda futbola cok yuzeysel bakiliyor. sahsi fikrime gore forumda futboldan gercekten anlayan hakan delikanli var ustelik acik ara.
misal benimde futbol oynadigim donemde onun gibi hocam olsun isterdim. misal elimizden geleni yapar tek isabetli sutta gol yerdik. hocamiz oynadigimiz oyuna hic bi zaman aferin demez sans eseri yedigimiz golden dolayi demedigini birakmazdi. ozetle futbola yuzeysel bakilmamali bencede.
@Hakan Delikanli bence teknik direktor ol
Semih ile oynadiklari icin kotu gozukuyorlar cok yuzeysel bir yorum oluyor bu sebeplerden dolayi.