- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Like, Tapatalk'tan mümkün değil sorry.Dortmund macinda kötü oynamasinin sebebini türk futbol seyircisine anlatamazsin, cünkü anlamazlar. Ama mac öncesi kadro yu gördükten sonra acitigm konu herseyi özetliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Like, Tapatalk'tan mümkün değil sorry.Dortmund macinda kötü oynamasinin sebebini türk futbol seyircisine anlatamazsin, cünkü anlamazlar. Ama mac öncesi kadro yu gördükten sonra acitigm konu herseyi özetliyor.
Buradaki en büyük hata Semihin. Semih efendi her maçtaki gibi arkasını dönmese o topu açtırmasa belki gol olmayacak. Tabi ki şeşu nun da hatası yok değil
Dortmund macinda kötü oynamasinin sebebini türk futbol seyircisine anlatamazsin, cünkü anlamazlar. Ama mac öncesi kadro yu gördükten sonra acitigm konu herseyi özetliyor.
arkadasin soyledigi semih ile oynayan yabanci stoperler kotu argumanina katilmamakla birlikte bu argumani desteklemiyorum. ama ujfa ornegide bu noktada yanlis bir ornek.
cunku ujfanin oynadigi takim bastan assagi takim oyununun hakkini veren, isiran basan hakkiyla oynayan bir takimdi. dany'nin oynadigi takim vasat bir takimdi. kismen aksak bi gs idi.
chedjounun oynadigi mevcut takim ise follofos bir takim. yani su asamada gs'a senin favori stoperini koy yine bizi ve prandellinin sacma dizilislerini toparlayamaz. tum bunlara katilmayan yoktur heralde.
cunku ujfanin oldugu donemde semihte cok iyiydi selcukta. herkes mevkisinin hakkini veriyodu. dikkat ederseniz bu sezon semihte rezil. stoperler acik alanda rakip ile asla birebir kalmamalidir ya da mumkun oldugunca az birakilmalidir, heşeki defans hatti bizim gibi yavas ise.
ama baktigin vakit bizim stoperler her atak yedigimizde rakiple bire bir mucadele etmek durumunda. sebebide rakiolerimizin korkunc kanat akinlari ile bas edememiz birinci nokta, ikinciside cl'deki en kotu ve follos ortasahaya sahip olmamiz.
ben hoca olsaydim sayet futbolcularimiza galatasaray-chelsea macini seyrettirirdim ibret olmasi icin.
bir oyuncu-(lar) icin en assagilayici sey o macta mevcuttu. misal selcuk adli futbolcunun lampardin karsisinda paspas gibi bu denli ezilmesi, ayaga dusmesi cok aci bisey. lampardin selcukla kedi fare gibi oynamasini izletir alt yapiya ibret aldirirdim. tabi ne dersek diyelim size gore suclu yine chedjou ve semih olacak. hatta bazen bakiyorum muslera bile suclu oluyor. evet zaman zaman bireysel hatalar olabilir ama forumda futbola cok yuzeysel bakiliyor. sahsi fikrime gore forumda futboldan gercekten anlayan hakan delikanli var ustelik acik ara.
benimde futbol oynadigim donemde onun gibi hocam olsun isterdim. misal elimizden geleni yapar tek isabetli sutta gol yerdik. hocamiz oynadigimiz oyuna hic bi zaman aferin demez sans eseri yedigimiz golden dolayi demedigini birakmazdi. ozetle futbola yuzeysel bakilmamali bencede.
@Hakan Delikanli bence teknik direktor ol
Burda Chedjou Semih'in orta yapmasını engelleyip oyuncunun içeriye doğru gideceğini zannediyor. Zaten iyi bir stoper olsa o ortayı yaptırmaz. Hata Telles'te başlıyor 1 pas ile oyundan düşüyor o pozisyonda. Chedjou'ya zaten dikkat edin 2-3 defa adamın nerde olduğunu kontrol ediyor ve daha sonra topa bakıyor. Bunu çoğu Türk stoper yapmaz bile sadece topa bakar.
Burda Chedjou Semih'in orta yapmasını engelleyip oyuncunun içeriye doğru gideceğini zannediyor. Zaten iyi bir stoper olsa o ortayı yaptırmaz. Hata Telles'te başlıyor 1 pas ile oyundan düşüyor o pozisyonda. Chedjou'ya zaten dikkat edin 2-3 defa adamın nerde olduğunu kontrol ediyor ve daha sonra topa bakıyor. Bunu çoğu Türk stoper yapmaz bile sadece topa bakar.
Bilinenin aksine Ft değil, bülent tulun kazığıdır.