Tugay Sera
10 Numara!
- 2 Temmuz 2011
- 14.023
- 1.619
- 1.618
ilk goldeki yaptığı hatayı görmek&duymak istemeyen futbol ulemaları görsün diye şuraya yazayım da,yine görünmeden güzel sıçtı,adam golü atıcak yadırıyo beyefendi takibi bırakıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk goldeki yaptığı hatayı görmek&duymak istemeyen futbol ulemaları görsün diye şuraya yazayım da,yine görünmeden güzel sıçtı.
İlk golde hatası yok...Birincisi Reus'u farkediyor ama epey uzaktan geliyor, ikincisi Reus'u takip etse arkada Aubemeyang bomboş kalacak bu sefer o kaleci ile karşı karşıya kalacak...Futbol uleması gibi bir tabiri kullanıyorsun o zaman daha dikkatli izle pozisyonu,burada boş boş konuşma...
Golün hatası %95 Semih % 5 Muslera...
İlk golde hatası yok...Birincisi Reus'u farkediyor ama epey uzaktan geliyor, ikincisi Reus'u takip etse arkada Aubemeyang bomboş kalacak bu sefer o kaleci ile karşı karşıya kalacak...Futbol uleması gibi bir tabiri kullanıyorsun o zaman daha dikkatli izle pozisyonu,burada boş boş konuşma...
Golün hatası %95 Semih % 5 Muslera...
kesinlikle
gol bi kere ofsayt zaten
ikincisi rakip defanstan atilan top 2 kademe ile geciyor. bir orta alandaki adamimizin iplememezligi sonucu, digeride semih yuzunden.
Her golde bu basliga ususup bu adama suc bulmak yersiz. Zaten chedjounun en buyuk handikapi partnerinin cok kotu bi stoper olmasi, yanindaki elemanlarin degisiyor olmasi, direncsiz ortasaha olmasi.
bugun cok iyiydi, bizim acimizdan macin adami, en kotu adamimiz semih ardindan muslera
dolu konuşmalarını maç öncesi prandelliyi savunarak gösterdin.
Ya yürü git işine Semih nerede Aubemeyang'ı tutuyor dalga mı geçiyorsun bizimle ?
Herkes Ufa da Ufa diyor...İyi de o zaman sadece Süper ligde oynuyorduk , CL'de olsaydık muhtemelen Semih yüzünden yine kevgir olurdu savunma...
Kesinlikle Koray oynamalı...Mancini "konsantrasyonu düşüyor bazen stoperde bu kabul edilemez" gibisinden bir şeyler demişti de Semih efendi yerine oynamayı 10 kere hak ediyor Koray...Şedcu ile mükemmel ikili olurlar bence...
ya kardeşim topun atılcağı Reus bariz belli ve yanyanalar,Melo'nun suçu yok mu var Semih'in yok mu var ama Reus'la yanyanasın sen stopersen koşmuyolarsa bile kalene gideni sen peşinden gidiceksin.
Ya arkada bomboş Dortmund'lu oyuncu , Şedcu koşsa top arkadaki adama atılacak hem de Şedcu fark ediyor ama Reus bu yahu adama nasıl yetişsin...Gol Semih'in çok büyük hatası...Ben de ilk başta Şedcu'nun hatası olduğunu düşündüm ama tekrar izleyince fark ettim...
Ya arkada bomboş Dortmund'lu oyuncu , Şedcu koşsa top arkadaki adama atılacak hem de Şedcu fark ediyor ama Reus bu yahu adama nasıl yetişsin...Gol Semih'in çok büyük hatası...Ben de ilk başta Şedcu'nun hatası olduğunu düşündüm ama tekrar izleyince fark ettim...
Herkes Ufa da Ufa diyor...İyi de o zaman sadece Süper ligde oynuyorduk , CL'de olsaydık muhtemelen Semih yüzünden yine kevgir olurdu savunma...
Kesinlikle Koray oynamalı...Mancini "konsantrasyonu düşüyor bazen stoperde bu kabul edilemez" gibisinden bir şeyler demişti de Semih efendi yerine oynamayı 10 kere hak ediyor Koray...Şedcu ile mükemmel ikili olurlar bence...
Ya Ujfalusi dönemi traş efsane bi dönem. Ben hatırlıyorum seneye çok iyi 1 stoper lazım diyordu herkes. Güçlü olan her forvet rezil ediyordu bu ikiliyi. Almeida kariyerinin en iyi maçını oynadı bizim maçlarda her yüksek topta üstünlük sağladı, her topu sakladı. Eneramo bize karşı oynadığı topla Beşiktaş'a gitti Semih'le Ujfalusi'yi ite kaka gidiyordu her pozisyondda sahanın yıldızı olmuştu. Chedjou atletik olarak iyi fiziği de güçlü sayılır ama aşırı konsantrasyonu bozuk. Yediğimiz golde 1-2 adım ilerde olsa direk ofsayt olurdu aslında yardımcı hakemin de kafasını karıştırdı. Pozisyonunu kaybediyor sürekli. Yani Chedjou iyi oynar 3-4 maç ama bi dahaki maça gözün kapalı koyamazsın her an yakabilir takımı dersin. Bi de geniş alanda çok zayıf kalıyor. Mesela Gökhan Zan'da ağırdır ama geniş alanda Semih ya da Chedjou gibi içinden dışından geçemezsin adamı hiç döndürmüyor çünkü ya da pozisyonunu iyi alıyor topu tekte uzaklaştırıyor direk. Gökhan Zan sağlamsa 1.onu yazarım takıma gerisini bilmiyorum. Semih zaten stoper değil benim gözümde hep söylüyorum emaneten stopere geçen başka bi mevkinin oyuncusu gibi. Fizik yok, kafa topu yok, agresiflik yok. Böyle stoper olmaz zaten.