#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10731080_836942836364413_6545266654014769757_n.jpg

gülüşüne kurban reyiz

chedjou'yu santrafor oynatsak burak'tan daha çok gol atar. takımın zaten tek atak organizasyonu var sağdan soldan atılan ortalar. muhakkak her maç kafa topuyla bir gol atar

Elimizde Sergio Ramos gibi Stoperimiz var bizimkiler hala adami yerden yere vuruyorlar :D Alin size Sergio Ramos iste.

Kritik bir gol attı ve aynı dakika icinde bizim kalede cok kritik bir topu ıskaladı, onu saymazsak oyunun genelinde iyiydi. Ben olsam Chedjou'nun hucumsal meziyetlerinden daha cok faydalanırım, orta sahada mesela. Ozellikle de o pozisyonda Selcuk gibi formunun dibi bile denemeyecek seviyede olan bir oyuncu varsa.

Gecen sene Şesu yerine Bruno Alves'i isteyen arkadaşlar vardı.:asd22:

Chedjou yanına lider savunmayı toplayabilecek bir stoper olsa Chedjou'nun performansı daha da artar.

Chedjou yanına lider savunmayı toplayabilecek bir stoper olsa Chedjou'nun performansı daha da artar.

partneri supurucu stoper olmali. bizdekilerin tamami kesici stoperler.

birde savunmayi toparlayacak stoper kavramina asla katilmiyorum, bu savunmanin toparlanacak tarafi yok. takimin toparlanmasi lazim, takiminda toparlanacak tarafi yok. takim bitik, olu durumda. en az 4-5 ilk 11 oyuncusunun takimdan ilisigi kesilip yerlerine yenileri alinmalidir.

onun disinda senin dedigin gibi supurucu stoperin partneri olsa daha iyi olur fikrine ve onlibero fikrine kesinlikle katiliyorum

son olarak korktugum sey sneijder ve musleranin ayrilmak istemesi/gonderilmesi ya da transfer olmasi. bunlar eminim hepimizi uzer :(

partneri supurucu stoper olmali. bizdekilerin tamami kesici stoperler.

birde savunmayi toparlayacak stoper kavramina asla katilmiyorum, bu savunmanin toparlanacak tarafi yok. takimin toparlanmasi lazim, takiminda toparlanacak tarafi yok. takim bitik, olu durumda. en az 4-5 ilk 11 oyuncusunun takimdan ilisigi kesilip yerlerine yenileri alinmalidir.

onun disinda senin dedigin gibi supurucu stoperin partneri olsa daha iyi olur fikrine ve onlibero fikrine kesinlikle katiliyorum

son olarak korktugum sey sneijder ve musleranin ayrilmak istemesi/gonderilmesi ya da transfer olmasi. bunlar eminim hepimizi uzer :(

Valla bilmediğimden soruyorum bu terimleri ilk defa duydum.

Supurucu stoper ney kesici stoper ney ?

neleri yaparsa süpürücü neleri yaparsa kesici oluyor neye göre belirleniyor ?

Valla bilmediğimden soruyorum bu terimleri ilk defa duydum.

Supurucu stoper ney kesici stoper ney ?

neleri yaparsa süpürücü neleri yaparsa kesici oluyor neye göre belirleniyor ?

Süpürücü dalıyor ..ayıboğan
Kesici narin narin kesiyor topu

O kadar fantezi yaptı, Sneijder dan önlibero, Melo dan stoper icat etmeye filan kalkıştı da Chedjou yu önlibero oynatmayı denemedi...

Chedjou-Melo çift önlibero oynasa, hem Chedjou oyunda daha aktif rol almış olur, hem de orta saha daha güvenli hale gelirdi...

Adam kaç tane maç kurtardi. Burak efendi ne zaman utanacak merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt