#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon Sneijder den sonra en iyi oyuncumuz, siz ne ayaksiniz lan?

Vizyonsuz insanlar ancak Bruma ve Tellesi satmak ister. Onlar bu kulübün gelecegi olabilir.

3 sene sonra Sneijder çok yasli olur Bruma ve Telles bu takimin kilit oyunculari olabilir. Veya daha erken.

Ben satalım demedim zaten.İlla birini satacaksak Sneijder'den önce satılması gereken isimler var.

forumdaki futbol cehaletinin orneklerinden biri bu herifin pas veriyor diye iyi stoper sanilip semihe her firsatta hakaret yagdirilmasidir

Bu sezon Sneijder den sonra en iyi oyuncumuz, siz ne ayaksiniz lan?

CL maçlarda güven vermiyor bana göre - bugünki maça baktiysan adam kornerlerde rakipleri bos birakiyor sanki onun isi degilmis gibi. Bir de 6,3m euro ödedik onun için. Bu sezon Sneijderden en iyi oyuncu olduguna katiliyorum da o pek birsey anlatmiyor :)

Biraz yavas oyuncu ve zaman zaman Selçuk gibi sorumluluktan kaçiyor. Sezon sonu Selçuk-Burak-Hamit-Cemal-Pandev-Sabri-Engin-Eboue-Amrabat vs. vs.yle beraber satilmasi lazim.

Bu adam oynarsa ön libero oynar. Eger defansta düşünüyorlarsa satilsin.

Semih ve Chedjou kit beyinli, yani bildiklerinden fazla birsey yapamiyorlar. Lan adam 10 kere arkaya top atti ters kademe yapsanize, 1 kere bile yapmadilar yaziklar olsun boyle gerizekali defansf oyuncularina.

CL maçlarda güven vermiyor bana göre - bugünki maça baktiysan adam kornerlerde rakipleri bos birakiyor sanki onun isi degilmis gibi. Bir de 6,3m euro ödedik onun için. Bu sezon Sneijderden en iyi oyuncu olduguna katiliyorum da o pek birsey anlatmiyor :)

Biraz yavas oyuncu ve zaman zaman Selçuk gibi sorumluluktan kaçiyor. Sezon sonu Selçuk-Burak-Hamit-Cemal-Pandev-Sabri-Engin-Eboue-Amrabat vs. vs.yle beraber satilmasi lazim.

Gol ve assist yapti eyvallah

Defansta ne yapti? Yani asil gorevinde ne yapti? Hic birsey, buyuk bir hayalkirikligi.

Evet haklisiniz, olaya bide soyle bakin: adamin sag tarafi kotu, yanindaki hep balon, onun yanindaki kotu, bu yine onlarin arasinda iyi sayiliyor. Tabiki ust duzey stoper degil, ama defansta en guvenilir oyuncumuz oldugu da asikar. Ha gelip Semih bunun yuzunden kotu oynuyor diyenler de var, onlara bi lafim var:
sizin suratiniza tukurim. Futbol cahilleri. Kumda oynayin yeterki futbol masali anlatmasinlar..

Melo ile birlikte çift önlibero olarak bir denenmesi lazım, hiç olmazsa orta sahada ikili mücadele kazanan bir futbolcumuz daha olur ve orta saha direnci anlamında takıma level atlatabilir...Stoper performansı için bunu söyleyemiyoruz...

Ulan herif kaç tane kritil müdahale yaptı. Tek başına napsın bu adam? Cidden nasıl bir taraftar yapısı var anlamak güç.

Ulan herif kaç tane kritil müdahale yaptı. Tek başına napsın bu adam? Cidden nasıl bir taraftar yapısı var anlamak güç.

burdaki taraftara laf ettin ki bende elstiriyorum ve eksik yetenekli buluyorum diyelim. nedenlerini anlatmaya calisayim kendi acimdan detayli sekilde...
defansif cizgisini yönlendire biliyor mu cizgi ve blok halinde ?!
Ayni anda orta saha ve savunma bloklarininin mesafesini ayarlaya biliyormu ?! (Köprü)
kademe anlayisi nasil ?!
ters kademe anlayisi varmi ?!
oyun kurma kabiliyeti varmi arkadan sakin ve akili sekilde ?!
bire birde iyimi ?!
Lider Stoper degil dedigim zaman bu konulari bilmedigi icin diyorum zaten burda.
Bunu urfi yapiordu, song yapiordu, en iyisinide popescu yapiordu. tomas yapiordu....
Chedjou ancak asker stoper olur ayni semih gibi ama komutan olamaz.

arada sirada tek hamleli müdahale yapior basarili sekilde diye iyi stoper olunmuyor maalesef. veya duran toplardan gol atincada iyi stoper olunmuyor.

Ya bunu eğer oynatacaksan orta sahaya selçuk'un yerine koyacaksın işte. Bu çok net.

bu arada bencede ön liberoda daha faydali olur chedjou . tek hamleli oyuncu ve teknigide fena sayilmaz.
baska altinda da soguk kanli kala biliyor.
ön liberoda oynamisligi var galiba milli takim seviyesinde.

Birbiri için savaşmayan futbolcu bozuntuları arasında kötü gözükmesi gayet normal. Anderlecht takımı gibi takım halinde defans yapsın takım ondan sonra kötü oynasın görelim. Semih çok kötü bir stoper o belli, fizik olarak son derece yetersiz. Rakip forvetler tarafından sürekli yere seriliyor.

Sağlamsa Lassa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt