#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bekliyordum ilk kim çöp diyecek diye...

Bu forumda bazı arkadaşlar futbolu şöyle zannediyor sanırsam...

2 tane stoperin süper ise o defans gol yemez..

Arkadaş sağ bek sol bek evlere şenlik orta saha ve hucumun defansa yardım yapmak diye niyeti yok adamlar zor yürüyor

Bu garib chedjou ya sağdan soldan ortadan 90 dk boyunca geliyorlarda geliyorlar

Ama yok hepsini çıkarmalı iyi defans sa biz seni niye aldık sen stopersin sana ne orta sahadan takım savunmasından ..

Bak mesela Sneijder ? Çöp kardeşim sana ne orta sahadan destek gelicekmişde forvet sana yardım edicekmişde

Biz sana boşuna mı okadar para veriyoruz ?

Alacaksın topu geçiceksin 3-5 kişi vuracaksın giricek.

Yardım gelmiyor top gelmiyor forvet kötü gibi bahanelere sığınmakda neymiş ?

İşde bunların zihniyeti bu.. O yüzden gülüp geçin çok takılmayın.
Yarın chedjou yine çok iyi bir maç çıkarır başlarlar aslan parçası harikasın demeye

2 hafta önce öve öve bitiremiyolardı adamı.

Yanlış transfer ,
sorun Chedjouda değil ,
Ujfalusi yada muadili lider karakterli defansın kaptanı bir adamın yanında oynayabilecek bir adam ,
ve biz elimizde zaten Semih gibi birisi varken aynı tipte Ched'i alıyoruz eşşek yükü paraya ,
Şu durumuyla Ched iyide görünse kötüde görünse kesinlikle ihtiyacımız olan birisi değil özellikle şu yabancı sınırında !

ben bu adama gram laf etmem artık arkadaş. adam bizi senelerce sürecek avrupa'da 0 çektiniz geyiğinden kurtardı. bence sizde fazla eleştirmeyin kendisini. zaten futbol anlamında bakarsak partneri semih'ten kat kat daha iyi oynuyor, üstüne de skora katkı da sağlıyor

ben bu adama gram laf etmem artık arkadaş. adam bizi senelerce sürecek avrupa'da 0 çektiniz geyiğinden kurtardı. bence sizde fazla eleştirmeyin kendisini. zaten futbol anlamında bakarsak partneri semih'ten kat kat daha iyi oynuyor, üstüne de skora katkı da sağlıyor

katiyen yanlis
daha iyi pas verip calim atiyor olabilir ama semih daha iyi defans yapiyor

katiyen yanlis
daha iyi pas verip calim atiyor olabilir ama semih daha iyi defans yapiyor

Chedjou kafa toplarında gayet etkili. Ayağını da iyi kulanan bir stoper. Ancak maç içerisinde ciddi anlamda konsantrasyon eksikliği yaşıyor. Semih'e gelirsek sırf yabancı kuralından dolayı oynuyor. Ne ikili mücadeleyi kazanabiliyor ne de kafa topuna çıkabiliyor. Tek olumlu tarafı hızlı olması. Onun dışında ayağı kötü, teknik yönden zayıf, fizik olarak zayıf, birebirde çok kolay çalım yiyor. Daha birçok zayıf yönünü sayabiliriz Semih'in.

Terim döneminde fazla sırıtmamasının nedeni yanındaki partnerinden dolayıdır. Şuan Ujfa gibi lider özellikte bir stoper olmadığı için Semih'in eksisi ve artısı daha çok belli olmaya başladı.

Chedjou kafa toplarında gayet etkili. Ayağını da iyi kulanan bir stoper. Ancak maç içerisinde ciddi anlamda konsantrasyon eksikliği yaşıyor. Semih'e gelirsek sırf yabancı kuralından dolayı oynuyor. Ne ikili mücadeleyi kazanabiliyor ne de kafa topuna çıkabiliyor. Tek olumlu tarafı hızlı olması. Onun dışında ayağı kötü, teknik yönden zayıf, fizik olarak zayıf, birebirde çok kolay çalım yiyor. Daha birçok zayıf yönünü sayabiliriz Semih'in.

Terim döneminde fazla sırıtmamasının nedeni yanındaki partnerinden dolayıdır. Şuan Ujfa gibi lider özellikte bir stoper olmadığı için Semih'in eksisi ve artısı daha çok belli olmaya başladı.

chedjou hava toplarinda zayif bugun de goruldugu uzere
semih konusunda fizik olarak zayif evet. omuz koyamiyor dogru duzgun ama daha 23 yasinda oldugunu unutmamak gerek. birebirde cok kolay calim yiyor mu bu tartisilir. bence yemiyor, yese de yetisebiliyor chedjounun aksine. teknigi stoper icin yeterli, gecen sene sag bek bile oynadi siritmadi.
yaninda ujfalusi gibi bir stoper olmali

chedjou hava toplarinda zayif bugun de goruldugu uzere
semih konusunda fizik olarak zayif evet. omuz koyamiyor dogru duzgun ama daha 23 yasinda oldugunu unutmamak gerek. birebirde cok kolay calim yiyor mu bu tartisilir. bence yemiyor, yese de yetisebiliyor chedjounun aksine. teknigi stoper icin yeterli, gecen sene sag bek bile oynadi siritmadi.
yaninda ujfalusi gibi bir stoper olmali

Chedjou için hava toplarında zayıf diyorsak, Semih için 0 dememiz lazım herhalde. Chedjou çok iyi oyuncudur demiyorum ama Semih'ten açık ara iyi bir oyuncu.

Chedjou için hava toplarında zayıf diyorsak, Semih için 0 dememiz lazım herhalde. Chedjou çok iyi oyuncudur demiyorum ama Semih'ten açık ara iyi bir oyuncu.

semihten iyi bir futbolcu olabilir ama daha iyi bir stoper deil
defansta semihten de daha fazla kafa vurduruyor. 1.5 senelik kaniti msjimda gosteremem ama ayni maclari izlediysek belli olmasi lazim bunun

Meh

hizli gelisen ataklarda nereye gidecegini sasiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt