#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dany=Fransa 5.lig topçusu. Chedjou Fransa ligi şampiyonu. Arada büyük fark var.

Neresi 5Lig adam Toulouse de oynamis

Dany_Nounkeu.jpg

Bu sezonun ilk yarısı için çok net söyleyebilirim ki; Takımın en iyi ismi... Herşeyi geçtim son saniye burak'a gol attırmasa CL de fener gibi 0 çekiyorduk allah muhafaza :) Geçen sezon çok eleştirildi bende eleştirdim. Hatta dany'den bile kötü topçu diyenler oluyordu. Dany bunun tırnağı olamazdı zaten o zamanda biliyordum ama iyi topçu olduğunu bilmeme rağmen Galatasaray'ın aradığı isim olmayabilir diyordum hep. Lakin bu sene herkesi yanılttı. Hata yapıyor mu yapıyor muhakkak ama bu sene ki en iyi ve en istikrarlı oyuncumuz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Takıma iyi oturdu. Chedjou olmazsa semih dökülüyor hatta gönderin şu semihi diyen bile oluyor... Bugün semih de iyi oynadı. Yerli olarak en iyi stoperlerden biridir. Lakin yanına tamamlayıcı bir adam olmazsa chedjou gibi hatta özellikle ujfa gibi malesef bocalıyor...

Reis gibi ilk yari oynadi.

Bakma elestirilere. Bizim futboldan anlamayan milletimiz sifir hata ile oynamani bekliyor cünkü.

Aslanlar gibi oynadı ilk yarı. Afrika kupası kötü etkilemez umarım.

Faydalı olmadı diyen çarpılır ama, çok hata yaptığı maç da var yani. Özellikle yandan gelen ortalarda Semih ile beraber felaket goller yedirdiler. Ama işte duran toplardaki başarısı ve topla çıkışları sayesinde bunlar pek göze batmıyor. Yanında Semih olduğu sürece de batmaz.

Geçen sezon bel problemi yüzünden zaman zaman ağır kalıyordu. Bu sezon sanki daha hızlı.

Bu sezon göze batan futbolcularimizdan kuskusuz. Fakat Chedjou hala ayni Chedjou, cok dengesiz hareketleri var ve ben defansin patronuyum görüntüsünü hala veremiyor.

Kamerun gruplardan çıkamassa 28 ocakta döner bursa maçına yetişir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt