#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Golde hatası olabilir. Ama Chedjou olmasaydı fark sadece 1 olmazdı. Direnen oyuncularımızdandı.

golde hatası yok dakika 80 ve maç 0-0 beraberlik farkı 5e çıkartacak ama maç boyunca çıkmayan takım bir anda savaşa gider gibi çıktı.

Ortaların hepsini uzaklaştırdı Hakan ve Korayın hatalarını bile telafi etti .

Seneye bi Stoper transferi şart. ..ujfalusi tarzında ...

____________Muslera
Transfer __ChedjouTransfer __Tell/Olcan

İyiydi helal olsun. Seviyorum bu adamı. Bir gol atsaydı hiç fena olmazdı aslında. :)

semihin olmamasının faydalarını bugün gördük fb topla bizden çok oynadı ama defansda chedjonun yanında gerek hakan gerek koray hatasız oynadılar ama şanssız bir gol yedik genel olarak defansın performansı üst düzeydi son 6 haftada olduğu gibi sanırım artık semihi düşünmeyiz.

Mac boyu iyi oynadi ydigimiz golde sanki biraz daha dger tarafa kayabilirdi. Cani sagolsun.
Takimda tek hava topu alan oyuncuydu heralde mac boyu ben ne ilerde ne de geride top indiren oyuncu hatirlamiyorum

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Golde Sabri'nin dönmesini bekledi. Her yere Chedjou'nun kosmasi mümkün degildir. Müthis mac cikardi. Takim tebrik etsin bu adami!

sahanin en iyisiydi. Once bjk macinda demba ba'yi marke ederek balonunu sondurdu, simdi de sow'a nefes aldirmadi.

Her fb atağında Chedjou ismini duyduk. Canla başla mücadele etti. Hepsi senin gibi olsa eze eze yenerdik. Helal olsun reyiz!

Takimda Melo ile beraber tek kafa topu kazanan yegane kisilik Chedjou.

Sanirim bugün girdigi bütün ikili mücadeleleri ve hava toplarini kazanmis. Bana göre bizim takimdaki acik ara en iyi isimdi bu aksam.

Sow'un kaçırdığı pozisyon gol olsaydı şu an idam ediyorduk. Ama o pozisyon hariç bizim adımıza tek iyiydi.

Muslera, Chedjou, Melo, Sneijder, Drogba. Sahiden bomba transferler diğer transferlerimde bu düzeyde olsaydı şu an rakipsizdik.

bu adamı seviyorum her zaman ne olursa olsun yüreğini ortaya koyarak oynuyor bunu her zaman belli ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt