#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün den beri okuduklarıma ne diyeyim bilemedim. Iki maç oynadı Semih, hemen en iyi stoperimiz olmuş.

Ne kadar balık hafızalısınız arkadaş. Sakatlanmadan önceki halini ne çabuk unuttunuz.

Ben sahsen Chedjou'yu stoper'de begeniyorum..ama içimde bir ses diyor'ki bu adam Melo'nun yerine'de oynaya bilir ve orda harikalar yaratabilir.

7 milyonluk euroluk buyuk gortum
helal olsun lille
sen hiyari bile en az 10 milyona satarsin bu pazarlama basarisi ile

işte dengesizlik böyle bişey,hakan'la karşılaştırdığında kafa vurma chejdu,vücut chedju,'ya tik atıp her özelliği üstün bakın demekle futbolcu karşılaştırmaya kalkmaz umarım artık Gs taraftarları.

2 kere klasik hatasını yaptı yine hamdolsun, Kenan atamadı.

Semih ile beraber müthiş ikililer hakikaten edi-büdü , Allah'tan rakipte bir yetenek yok !

her zamanki hareketi olan içinden adam geçirme özelliğini kullandı

bide ortasaha basmıyor derler

ne alakaysa

sene başında da hep vurgu yaptığım gibi semihle birbirinin topuna çok koşuyolar arka hep boş kalıyor.

bu hafta oynamaması lazımdı.

Bu herifin duran top silahı olmasa bu takımda barınamayacağını hepimiz biliyoruz bence. Gördüğüm en saydam futbolcu bu adam, hani FIFA 99'daki gibi rakip forvetler içinden geçiyorlar resmen. Çarpıp düşmüyorlar bile, çok acayip.

Balta varken chedjou yu oynatmak ciddiden eleştiri konusu bence. Hadi chedjou ilaki oynatmak istiyorsun o zaman baltayla oynat. Semih ama daha formda bence

balta donunda sallar bunur

tek iyi yanı gol atması arada yoksa lesh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt