#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldiğinden beri hiç sallamadım hep savundum çünkü Lilledeki Chedjoudan emindim. Beni yanıltmıyor. Aslan parçası

Son 2 macta:
  • Chedjou 1 gol/ 2 asist
  • Umut 0 gol/ 0 asist

:asd:

Chedjou king olmustur artik takima adapte oldu ama hakan balta da efsane gozumde

Efsane bi stoper hattımız var yalnız.Chedjou-Balta-Denayer.Alves-Kjaer biz de olsa yediğimizin 3 katı gol yemiştik.Geçenlerde hatta bi istatistik vermişlerdi.Fb yediği 32 pozisyonda 16 gol mu ne yemişti.Yani FB her 2 pozisyonda 1 gol yiyor bu sene

Ched'in tekniği defansta değerli ortasahada bişey ifade etmez.Podolski'ye asisti inanılmazdı.Kaç metreden gelen top yere çarptıktan sonra fazla hızlanmadı.Tam bir pes 13 pası.

Ched su haliyle Real Madrid de bile oynar. Ramosu aratmaz aslan parcasi. Sahada tam bir godfather edasiyla duruyor, inanilmaz güven veriyor.

Hasan sas dogri demis hangi takima koyarsan koy siritmaz suanda Turkiyedeki acik ara en iyi stoper saygi duyun lan.

Ched'in tekniği defansta değerli ortasahada bişey ifade etmez.Podolski'ye asisti inanılmazdı.Kaç metreden gelen top yere çarptıktan sonra fazla hızlanmadı.Tam bir pes 13 pası.

Aynen 13-14-15 i bilmem de ben de pozisyonda L1 Üçgen yaptı demiştim ;))))

Inanilmaz stoper potansiyelimiz var Chedjou-Denayer ile birlikte, ama kullanmiyoruz henüz. Tamam lan kabul, koy Chedjou oynasin defansif orta saha. Yeter ki Denayer stoper oynasin.

Denayer - Cehdjou-Balta-Carole bu savunma hattını hiç bozmadan oynarsa tadından yenmez

Kral kral :) Sadece fener maçında ceza sahasında elle ellemişti bilerek, niye olduğunu anlamamıştım.

Poldi'ye yaptığı asisti yapabilecek stoper sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Helal!

Astana maçında oynasaydı şu an 6 puanimiz vardı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt