#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inanilmaz stoper potansiyelimiz var Chedjou-Denayer ile birlikte, ama kullanmiyoruz henüz. Tamam lan kabul, koy Chedjou oynasin defansif orta saha. Yeter ki Denayer stoper oynasin.
Hakan BAltaa var şu an Denayer ondan zor girer stopere oynarsa sağ bek

O değilde bu adama kaptanlık pazubantı acayip yakışır diye düşünüyorum. İnşallah günün birinde takmak nasip olur. Böle devam ederse song vol2 olacak tarihimizde.

Stoperde Denayer-Hakan - ön liberoda Chedjou denenmeli. Chedjou zamanında ön libero oynamış bir oyuncu. Zaten attığı müthiş paslar, top tekniği falan daha çok bir orta saha oyuncusunun sahip olması gereken özellikler.

Kebapçının kazığı yeaa..
Cöb yeaa bu..
Tarator komisyon aldı yeaa..

Neyse ben bozmayayım ağzımı.. Ched gerekeni yapıyor zaten..

derbılerde guvenmıorum.kadkoyde ya penaltı yaptıryo ya da bırıleri topa vurdugunda topun onunden cekılyo.

Kadikoy talihsizligi basina geldi baska bisey degil ayagiyla vurabilecegi yere kadar egilip kafa vurmaya calismasinin sonrada eline gelmesinin izahi yok.

Stoperde kaya - denayer
On libero chejou
Sezonun kalan kismi icin anahtar olacaktir

herkes farklı taraftan bakmış olaya şuan herkes memnun chedjou dan bazıları da sen şöyle demiştin bak gördün mü havasında avrupa liglerini bilenler chedjou nun çok iyi üst düzey stoper olduğunu bilir ben popescu dan iyi olduğunu iddia etmiştim hala da ediyorum ancak o efsane takıma chedjou koyarsak anlarız kim iyi bu benim görüşüm bazıları atarlanmasın hemen
chedjou fransa da parmakla gösterilen bir adamdı hatta yılın savunmacısı seçildi özellikle juve livepool çok istedi sonra sakatlandı uzun süre futbol oynamadı bizimkiler bu dönemdi transfer ediyor reisi yeni bir almaguer vaksaı da olabilir 2-3 maç oynar futbolu bırakırdı yöneticiler uzun bir sakatlık dönemi geçiren oyuncuya sahip çıkıyorlar şaşırtıcı şekilde bak sen sakatsın diye çingene pazarlığı yapmıyorlar nedense formda bir oyuncu muamelesi çekiyorlar o da bundan etkileniyor bu yüzden takımı geldiğinden beri sahipleniyor
ancak bel ve arka adale bölgesinde sebebi pekte bilinmeyen kronik sorunu var 90 dakika oynar bişey olmaz 91. dakika da adım atamaz
yada basit bir ters harekette bile sakatlanabilir bu yüzden çeviklik sorunu var ani hızlı hareket edemez bize baya hızlı çevik bir stoper lazım
tamda bundan dolayı kevin chedjou denayer carol dafansını büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum

adamin dibisin yemin ediyorum. sahanin en iyisiydi.

Reis sıfır hatayla oynadı Rvp ve Ferdiye nefes aldırmadı Trnin uzak ara en iyi stoperi Adamjou

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt