#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__________Muslera____________
Gross__Y.stoper__H.Balta__Carole
_______Denayer___Chedjou______
________Jose___Selcuk____
__________Sneijder_______
___________Burak_______

Suanki takimda Jose oynamali onlibero olmasada orada Bilal dan daha iyi olacaktir. Chedjou cok uzun zamandir orada oynamamistir nasil bir performans gosterecegini bilmiyoruz.

Benim sahsi dusuncem Denayer Chedjou ikilisini stoperde kullanmaktir genelde, arada sirada mecbur kilindiginda Chedjou on libero da denenebilir belki ama bizim asil yapmamiz gereken devre arasi gercek bir onlibero stilinde bir oyuncu almak olmaktir.

Hakan' sız stoper hattının her durumda bocalayacağını düşünüyorum; kademe anlayışı-ofsayt organizasyonu-topu risksiz ve iyi şekilde oyuna sokması vs...Chedjou-Denayer ikilisi dağınık bir görüntü verebilir gibime geliyor...

Takımın en öncelikli ihtiyacı ''Artık'' doğru dürüst bir santrfordur...İmkan olursa en canavarından bir B2B orta saha oyuncusu 2. önceliğim olur şahsen; bu takım organize bir oyun tutturmaktan son derece aciz görüntü veriyor ve sağlam bir önlibero zannedildiği kadar değiştiremeyecektir bu durumu...Chedjou' dan daha iyi bir önlibero aramaktansa Selçuk-Bilal' den daha iyi bir B2B aranıp bulunmasından yanayım özetle...

Suanki takimda Jose oynamali onlibero olmasada orada Bilal dan daha iyi olacaktir. Chedjou cok uzun zamandir orada oynamamistir nasil bir performans gosterecegini bilmiyoruz.

Benim sahsi dusuncem Denayer Chedjou ikilisini stoperde kullanmaktir genelde, arada sirada mecbur kilindiginda Chedjou on libero da denenebilir belki ama bizim asil yapmamiz gereken devre arasi gercek bir onlibero stilinde bir oyuncu almak olmaktir.

José o mevkide oynarken sanki o kadar muazzam mi oynadi ? Ayrica asil mevki dm degil b2b; Selçuk yerine oynamali.

Chedjou fiziksel anlamda daha iyi ve teknigi fena degil. Mustafa dedigi gibi Fransa'da DM mevkide oynamis.

Bilaldan beter olamaz.

Son düzenleme:
Hakan' sız stoper hattının her durumda bocalayacağını düşünüyorum; kademe anlayışı-ofsayt organizasyonu-topu risksiz ve iyi şekilde oyuna sokması vs...Chedjou-Denayer ikilisi dağınık bir görüntü verebilir gibime geliyor...

Takımın en öncelikli ihtiyacı ''Artık'' doğru dürüst bir santrfordur...İmkan olursa en canavarından bir B2B orta saha oyuncusu 2. önceliğim olur şahsen; bu takım organize bir oyun tutturmaktan son derece aciz görüntü veriyor ve sağlam bir önlibero zannedildiği kadar değiştiremeyecektir bu durumu...Chedjou' dan daha iyi bir önlibero aramaktansa Selçuk-Bilal' den daha iyi bir B2B aranıp bulunmasından yanayım özetle...
Hakan iyi son dönemler ama yine klasik ezbere yorum olmus kusura bakma.

Hakan'in oyuna soktugu nerdeyse her top ya tac'a yada rakibe gidiyor.

Topu oyuna sokabilen oyuncu Chedjou ve Denayer'dir. Bu ikili nin daginik olmasi mümkün degil bir kere. Ikisinin oyun görüsü muazzam. Topu oyun kurarken nasil kullanacaklarini, nzm oynayacaklarini iyi biliyorlar.

Hakan'in kaptirdigi toplarin haddi hesabi yok.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Chedjou´nun en büyük dezavantaji yasadigi konsantrasyon sorunlaridir. Rakibe kaptirdigi toplar, yada vrdigi paslar ile klip doldurulur. Ve bunu derken abartarak söylemiyorum.
Orta sahaya koyulabilir, ancak stoperde buldugu alanlari bulamaz, ve ayni sekilde riskli oyununa devam ederse, orada canli bomba gibi durur. O bölgede top kayiplarinin telafüsü yok... Ve oradan gelen baski ile, top kayiplari daha da artar.

DMC oynayabilir mi, oynamaz mi diye düsündüren tek olay bu. Olasi bir kötü senaryoda, taraftarin gözünde iki üc mac sonra kredisi tükenir.

Chedjou´nun en büyük dezavantaji yasadigi konsantrasyon sorunlaridir. Rakibe kaptirdigi toplar, yada vrdigi paslar ile klip doldurulur. Ve bunu derken abartarak söylemiyorum.
Orta sahaya koyulabilir, ancak stoperde buldugu alanlari bulamaz, ve ayni sekilde riskli oyununa devam ederse, orada canli bomba gibi durur. O bölgede top kayiplarinin telafüsü yok... Ve oradan gelen baski ile, top kayiplari daha da artar.

DMC oynayabilir mi, oynamaz mi diye düsündüren tek olay bu. Olasi bir kötü senaryoda, taraftarin gözünde iki üc mac sonra kredisi tükenir.
En büyük dezavantajı etrafında embesil ordusu bulunması değil midir sevgili Çakar?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Hakan iyi son dönemler ama yine klasik ezbere yorum olmus kusura bakma.

Hakan'in oyuna soktugu nerdeyse her top ya tac'a yada rakibe gidiyor.

Topu oyuna sokabilen oyuncu Chedjou ve Denayer'dir. Bu ikili nin daginik olmasi mümkün degil bir kere. Ikisinin oyun görüsü muazzam. Topu oyun kurarken nasil kullanacaklarini, nzm oynayacaklarini iyi biliyorlar.

Hakan'in kaptirdigi toplarin haddi hesabi yok.

Asıl bu yorum ezber olmuş. Solbekten devşirme olduğu düşüncesiyle Hakan' ın stoperliğine önyargılı bakılıyor, oysa ki ta Manisa' dan beri stoper özellikleri ağır basan ve o mevkide hep iyi maçlar çıkarmış bir futbolcudur; biraz da solbek kıtlığından solbek oynatılmıştır. Kademe anlayışı ve topla soğukkanlı ve risksiz oynaması önemli bir farkıdır diğerlerinden...

Denayer sağbekte oynarken bindirme yapmak niyetiyle çok defa yerini kaybediyordu, oyun görüşünü konuşacaksak. Stoperde o tür hatalar yapmamasını umuyorum, zaten çabukluk açısından en iyisi durumunda...Totalde ille de Hakan en iyisi demiyorum; denge stoperi tipine daha uygun stilde olduğunu söylüyorum, Chedjou ve Denayer ise daha çok hamle stoperi özelliğinde...

Tabi biz ne desek boş. Hamza transfer yapılmasa bile bu opsiyonu hiçbir zaman denemeyecek belkide; Selçuk-Bilal ikilisinden gayet memnun görünüyor...

Hakanın pasları chedjounun kinden daha az rakibe gitmiş . Üstelik chedjounun kaptırdığı toplar çok kritik. Daha dikine ve kilit noktalara atıyor chedjou ama pasları tabiki. Hakan riske pek girmiyor. Uzun top atıyor arada sırada ama o toplar rakibe gidince riskli geri dönmüyor kolay kolay.

Umut ve Burak'da olduğu gibi forumda 2-3 kişi hariç 180 derece dönmüş.

Adam tipik Afrikalı mental sorunu çok
Hayatta güvenilip yola çıkılmaz son adam olarak
Tekniği oyun görüşü üst düzey ama her maç bi bombası var çok uzağa gitmeye gerek yok Gençlerbirliği maçında iska benfica maçında acemice kaydı

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asıl bu yorum ezber olmuş. Solbekten devşirme olduğu düşüncesiyle Hakan' ın stoperliğine önyargılı bakılıyor, oysa ki ta Manisa' dan beri stoper özellikleri ağır basan ve o mevkide hep iyi maçlar çıkarmış bir futbolcudur; biraz da solbek kıtlığından solbek oynatılmıştır. Kademe anlayışı ve topla soğukkanlı ve risksiz oynaması önemli bir farkıdır diğerlerinden...

Denayer sağbekte oynarken bindirme yapmak niyetiyle çok defa yerini kaybediyordu, oyun görüşünü konuşacaksak. Stoperde o tür hatalar yapmamasını umuyorum, zaten çabukluk açısından en iyisi durumunda...Totalde ille de Hakan en iyisi demiyorum; denge stoperi tipine daha uygun stilde olduğunu söylüyorum, Chedjou ve Denayer ise daha çok hamle stoperi özelliğinde...

Tabi biz ne desek boş. Hamza transfer yapılmasa bile bu opsiyonu hiçbir zaman denemeyecek belkide; Selçuk-Bilal ikilisinden gayet memnun görünüyor...
2 hafta önce mi ne özellikle Hakan'in paslarini saymistim, ilk yari da üc pasi sol kanata atacam derken tac'a göndermisti. Konuya da yazmistim, hangi mac tam hatirlamiyorum.

Yani sürekli oyun kurarken toplari bir yerlere vuruyor.

En büyük dezavantajı etrafında embesil ordusu bulunması değil midir sevgili Çakar?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Konsantrasyon sorunlari, takim arkadaslarina bagli bir sorun degildir. Top ile hep oynamak, oyun ile cikmak istiyor. O pozisyonlarda ise bazi yazilmayan kurallar vardir, basit oynaman gerekir. Bir stoperin arkasindan rakip geliyorsa, topu taca atmasi gibi.
Bu tip afrikali stoperleri, o yüzden Italyan, yada Alman takimlari sevmez.

Donk nasıl böyle gol attıysa Chedjou'da atar. Artık şunu ön liberoda deneyelim. Denayer-Hakan yapıp bunu koymayı neden düşünmez hoca..

Bu chedjou ilk geldiğinde tam bir kazma diyordum.

Adama ne olduysa geldiğinden beri en iyi topunu oynuyor bu sezon

Defansif orta saha oynaması gereken cengaver ama hamzator oynatmaz bilal var bilal üzülür küser Defansif orta saha oynaması gereken cengaver ama hamzator oynatmaz bilal var bilal üzülür küser Defansif orta saha oynaması gereken cengaver ama hamzator oynatmaz bilal var bilal üzülür küser Defansif orta saha oynaması gereken cengaver ama hamzator oynatmaz bilal var bilal üzülür küser Defansif orta saha oynaması gereken cengaver ama hamzator oynatmaz bilal var bilal üzülür küser Defansif orta saha oynaması gereken cengaver ama hamzator oynatmaz bilal var bilal üzülür küser Defansif orta saha oynaması gereken cengaver ama hamzator oynatmaz bilal var bilal üzülür küser

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt