#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teknik, lider, kafa topuna iyi kalkıyor

ama güçlü değil, agresif değil

zaten bu saydıklarının hepsi olsa heral fransanın 2.sınıf takımında oynamaz bize de gelmezdi ki yok zaten bunlar

Jason Denayer - Aurelien Chedjou
Daniel Amartey - Selçuk/Jose
Sneijder

Manyak bir takım göbeği olabilir.​

O hataları hep yapacak bu belli. Bazı şeyler değişmez. Ama o hataları yaptığında yanında iyi bir süpürücüyle vereceği zarar 5 ken 2 ye inebilir. Denayer'i de yanında görmek gerek. Hakan iyi bir kesici olsada oranın 1. adamı olmamalı uzun süreli planlarda.

Ben Chedjou'nun fiziki durumu ve hızına göre açık alanda iyi dayandığını düşünüyorum. Bizdeki en iyi maçını Juve deplasmanında oynamıştı o da tamamiyle kapandığımız bir maçtı. Kapalı savunmada çoğu stoper iyidir ama açık alanda bütün zaafları ortaya çıkar. Chedjou'da bu sıkıntıyı zaman zaman yaşasakta farklı özelliklerinden verim aldık.

Pasör bir takım olacaksak stoper chedjou olmalı. Neil'in neler yaşadığını unutmayalım. O daha şanssızdı.

Son düzenleme:
Güçsüz demek baya haksızlık olur. Omuz omuz mücadelede top kaybedeceği adam yok ligde
omuz atip topu almayi emre c de yapar

topsuz adamin bunu yapmasi kolay

guc bunla olculmez

rakibi oynatiyor cedcu rakip forvet ustunluk sagliyor

anadolu kuluplerinde fazla uzerimize gelmedikleri icin siritmadi ama bu hafta rize macinda dedigim pozisyon olursa yazarim

cedcu teknik ve hava topu aliyor

ama fizik gucu ve agresifligi dusuk bi alves degil

omuz atip topu almayi emre c de yapar

topsuz adamin bunu yapmasi kolay

guc bunla olculmez

rakibi oynatiyor cedcu rakip forvet ustunluk sagliyor

anadolu kuluplerinde fazla uzerimize gelmedikleri icin siritmadi ama bu hafta rize macinda dedigim pozisyon olursa yazarim

cedcu teknik ve hava topu aliyor

ama fizik gucu ve agresifligi dusuk bi alves degil

Agresiflik konusunda haklısın. Ama güç konusunda hala aynı görüşteyim ki sadece örnek olarak verdim ben onu.

Başıma bir şey gelmeyecekse leş oynadığını belirteyim. Ayrıca şu adamı bir kere orta saha oynatsa da görsek.

tapatalk

Yine berbat oynadı

Ya on libero oynatmayan beyinsizdir(isterse babamin oglu olsun) daha ne kadar belli olmasi gerekir

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnanılmaz kademe hatası yaptı kweukenin golünde maalesef. İlk de değildi havadan gelen toplarda.

Chedjou ön libero oynayabilir, ancak iyi bir ön libero olabilir mi tartisilir. Cok fazla konsantrasyon hatasi yapiyor, ön liberoda calimlar atmaya, rakip ile bogusmaya devam ederse, stoperleri arkasinda öldürür. Ve teknik olarak iyi olsada, bilekleri yumusak degil.

bugün iki kritik hatasi var,

- bir pozisyonda arkasinda Kweuke´yi unutup, bos kaleye atmasini sagladi.

- bir pozisyonda da serbest vurusta, hic olmamasi gereken bir yerde bulunup ofsayti kaldirarak, rakibe bos bir pozisyon hediye etti.

--------------------------------------------------------

Chedjou iyi bir stoper, ama bölgesine göre cok fazla hata yapiyor.

Chedjou ön libero oynayabilir, ancak iyi bir ön libero olabilir mi tartisilir. Cok fazla konsantrasyon hatasi yapiyor, ön liberoda calimlar atmaya, rakip ile bogusmaya devam ederse, stoperleri arkasinda öldürür. Ve teknik olarak iyi olsada, bilekleri yumusak degil.

bugün iki kritik hatasi var,

- bir pozisyonda arkasinda Kweuke´yi unutup, bos kaleye atmasini sagladi.

- bir pozisyonda da serbest vurusta, hic olmamasi gereken bir yerde bulunup ofsayti kaldirarak, rakibe bos bir pozisyon hediye etti.

--------------------------------------------------------

Chedjou iyi bir stoper, ama bölgesine göre cok fazla hata yapiyor.

Bölgesine göre çok fazla hata yapan birine iyi stoper denmez bence

O zaman Dany'nin suçu neydi?

Chedjou Lille'in takım savunmasında sırıtmayan sıradan bir stoper. Orada Civelli de idare ediyor şimdi.

Buraya gelince olmadı.

İlk geldiğinde ben de çok sevindim hatta forumda da baya savunmuşumdur ama yok.

Kesinlikle GS stoperi değil.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt