#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru sevindim hatta küfür bile ettim çünkü bir hareketiyle iki dakika da takımını sattı.Ona sinirlenip iyi ki gitmiş dedim bizi istemeyenin arkasından ağlayacak değiliz.He şunuda ekleyim bizde oynadığı süre içerisinde herzaman destekledim

Melo gitti başka biri gelir zamanla dolar yeri

Sen uzun süre Melo vasat oynuyor diyip duruyordun. Prandelli döneminden beri. He vasat oynuyordu bi ara orasi ayri. Ama sürekli kamp muhabbetinden medya algi yaratti.

Selçuka bile zamanında eleştirmişliğim vardır.Kimse dokunulmaz değil kötü oynuyorsa eleştireceğim tabi ki

Sneijder kötü oynadığında eleştirince futbol fakiri mi oluyoruz ? Sende bırak bu algıyı o zaman

Benim demek istedigim Melo sürekli medya nin algi operasyonundan dolayi elestirildi. Kaldi ki Melo'nun o vasat hali bile takimin en önemli parcasiydi. Sneijder konusunda da belirttim, Melo ve Sneijder gibi oyuncular kötü dönemden gecebilir, ama fazla elestirilmez cünkü yetenekleri belli.

Açıkçası ön liberoda fena değildi ama Melo'nun ön libero performansı Ched'i ikiye katlar şahsen.Yine de devre arasına kadar ön liberoda Ched ile idare edip transfer döneminde yeni bir futbolcu lazım o bölgeye.

Ched yerine Alex ile savunma ciddi anlamda toparlanır. Piyasası varken satılmalı. Özellikle Çin veya Katar'da sağlam para eder.

Alex kim ya? ahı gitmiş vahı kalmış.. Chedjou, Alex'i şu anda 5 ile çarpar.

ujfalusi geldiginde de öyle diyorduk. stoper icin 33 yas cok ucuk degil, 1.5 sezon ciddi katkı sağlar.

Chedjou savunma olarak alex'i 0.5 ile bile carpamaz.

alex degilde

Caceres yada AGGERyi alsak

Agger'de olabilir. Agger-Alex mükemmel olur.

agger kendi kulübünde noktalar bence. alabilsek ciddi katkı sağlar tabi, büyük deneyim.

ujfalusi geldiginde de öyle diyorduk. stoper icin 33 yas cok ucuk degil, 1.5 sezon ciddi katkı sağlar.

agger kendi kulübünde noktalar bence. alabilsek ciddi katkı sağlar tabi, büyük deneyim.

Agger senede 50+ mac ve tatil yapmaktan bikmisti ondan ingiltereden gitti. Sezon sonu sözlesmesi bitiyor. yasida 30-32 arasi. Mükemmel olur

Topu topu 3 tane oyuncu alma hakkımız var uefada oynatıcaz diye düşünürsek stoperde denayer - ched , hakan - denayer bi şekilde götürürüz boşuna oyuncu bakmayın denizli 3 oyuncu alma hakkı varken stoper almaz almamalı takımda daha ciddi sorunlar var.

O zaman bende sana FrankDeBoer örneğini veririm. Riske girmeye gerek yok alınacaksa Cacares veya Fazio alınsın. Kötü bile çıksa piyasaları var zarar etmeyiz.

Ben Melo'yu beğenmiyordum ha Türkiye standartlarının üstündeydi o ayrı ama bazen saçma sapan yerlerde top kaptırıyordu, rakip yanından depara kalkıyordu o genelde öylece seyrediyordu.

Chedjou Melo'nun biraz daha temposuzu gibi geldi bana izlediğim ilk maçında daha öncede Ched'i ön liberoda izlemiştim daha tempoluydu ve daha çok beğenmiştim. Bilmiyorum toparlar mı ama bu haliyle de olsa devre arasına kadar oynamalı defansif ortasahasız maça çıkılmaz, elimizdeki tek bu bölgede düzgün oynayabilende Chedjou. Bilal,Jose oynayınca hem kendilerine yazık hem takıma. Jem biraz daha bu tip oyuncu ama onunda kendine hayrı yok yürüyüp duruyor.

Kendisinin ve destekleyenlerinin suyu ısınıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

........defans
Chedjou----XXX
-----Sneijder--

^ yanlis

......defans
----Chedjou----
XXX----Sneijder

^ nispbeten dogru

Hakan, Semih ikilisi varken 2 ön libero olsa bile sorun yaşanılması kaçınılmaz. Orta sahada yeterli olduğunu da düşünmüyorum. Asli mevkisine dönmeli.

Hamza dedi içimizden hallederiz içimizde patladı şimdi sıra denizlinin denemelerine geldi her maç farklı 11 yap bakalım ondan sonra niye maç kazanamıyoruz diye ağlarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt