Emin Yalçın
Cezalı
- 7 Haziran 2013
- 2.695
- 0
- 726
Chedjou orta sahada oynatilmazken "su adamı OS oynatin" deniliyordu. Oynatıldı birkaç maç, sonra herkes "orta saha oynamaz" dedi. Şimdi de 1 maçla "orta saha oynasın" deniliyor.Çok istikrarlısınız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chedjou orta sahada oynatilmazken "su adamı OS oynatin" deniliyordu. Oynatıldı birkaç maç, sonra herkes "orta saha oynamaz" dedi. Şimdi de 1 maçla "orta saha oynasın" deniliyor.Çok istikrarlısınız.
İlla bi yorum gelir illa Sneijder kötü chedjou kötü selçuk süperdi dimi .. dün sanki görmedik kız selçuğu yürüdü sahada ona laf yok hep laf chedjouya sneijdere carole eBir kaç tane pozisyonda iyi oyun kurdu yalan yok lakin klasikleşmiş hatalarını devam ettiriyor
havalarin isinmasi ile bu da tatile girmis
civili sopa ile saçının sarısına vurun bunun @mustapha
chedjou galatsaray topçusu deildir şuan için konuşmak gerekirse kötünün iyisi denebilir çok kademe hatası yapıyor adam kaçırma ve pozisyon almada çok kötü lazio olmasa başka takım olsa 1 gömle üstü chedjounun yaptıgını kritik hatalrı gole çevirir
Katılsamda bir sorun var bence. Chedjou Galatasarayimizin seviyesinde bir futbolcu değil bencede ama kim ki şu anki takımda bizim seviyemizde?chedjou galatsaray topçusu deildir şuan için konuşmak gerekirse kötünün iyisi denebilir çok kademe hatası yapıyor adam kaçırma ve pozisyon almada çok kötü lazio olmasa başka takım olsa 1 gömle üstü chedjounun yaptıgını kritik hatalrı gole çevirir
sende ciddi gelişmeler görüyorum berat maçı çok iyi analiz etmişsin.. şu maç chedjouyu beğeneni yine badmintona davet ediyorum
bende stadda izledim chedju maçın ilk yarı özellikle en iyi adamıydı
yaptigi mantikli hamleler var ama bu adam hep umursamaz oyunuyla artik canimi sıkıyor
donk beterinin biraz iisi