#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi ara kendi yari sahamizdan topu alip 3 kisinin aklini alarak rakip ceza sahasina tasidi topu.

Videosu var mi?

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Ne yapacan gece gece yarın biri koyar Salih yüzünden maçtaki herşey ört pas edildi Denizli'ye yaradı bu olay. Salih konusu olmasa şimdi Sneijder meselesi konuşulurdu

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

bırakın 3 kişiyi 10 kişiyi çalımlasın böyle oynadığı sürece işimize yaramaz.. kaç tane hatalı pas attı Alah aşkına hiç mi maçı izlemediniz .. Ben hep şunu diyorum önce kendi işini yapacaksın kardeşim..Ama bizim taraftar hep ekstra işlere odaklanıyor kendi işinin yapaıp yapmadığı umrunda değil. chedjou kornerden gol atmış dikine oynamış bla bla .Geçen sene de tellese yapıldı aynısı.. Yok efendim hücumda iyiymiş senijderle iyi verkaç yaparmış ulan adam ayakta duramıyordu be kaç tane gol yedirdi yemişim verkaçını..

chedjou donktan hallice bir oyuncu şunu kabullenin artık

Doğduğu Afrika köyüne geri dönsün

Yıllık 2m avro kazanan adamın verdiği paslar utanç verici. Yumuşak savunma oyunculuk yapıyor yıllardır

bir daha sakın ha sakın zenci stoper almayıııııınnnnnnnn!!!

Kendisini izledikçe forumda 8-10 transferli kadrolar kurup stopere bu adamı yazanlar aklıma geliyor.

Son düzenleme:
bastir git. Bizim siyahi oyuncularin yüzünden irkci olacam daha

acayip dengesiz oynadi (yine)

Takımın bu sezonki en önemli maçı belki de,2-1 halen umutlar devam ediyorken gereksiz risk alıyorsun ve golü yediriyorsun,aklım almıyor.

Afrikadan zenci almayacaksın ya. Büyük takım dediğimiz takımların kaçının defansında zenci oyuncu var ? Bir bildikleri var ki almıyorlar. Biz de inadına Dany, Chedjou gibi gerizekalı oyuncuları alalım.

Rigobert Song vardı vasattı onun dışındaki zenci defanslar lesh.

Dany sevmeyen bir adam, Chedjou´ya nasil bayilir onu merak ediyorum. Hava hakimiyeti daha iyi ok, hemde baya, ama onun karsiliginda cok daha agir. Bir macta iki kere, ceza sahasi icinde, Zidane yapmaya calisip, bir defasinda adama kaptirabiliyor. Aga bir adam ceza sahasinda, neden Zidane dener jaa. :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt