#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir daha sakın ha sakın zenci stoper almayıııııınnnnnnnn!!!

Sana ırkçı diyenler falan çıkabilir ama genel anlamda gereksiz özgüvenleri, beyinsizce hareketleri, düşük oyun zekaları, alt yapı eksikleri, teknik kapasitenin yerlerde olması gibi sebeplerden ötürü katılıyorum. Hatta Drogba, Yaya Toure, Rigobert Song gibi kendisini kanıtlamış değilse diğer mevkilerde de Afrika'da yetişmiş topçudan uzak durmak lazım. Çek, İskandinav falan almak lazım; en azından ne yapacakları belli, bir standartları var.

Galatasaraya sert stoper ve john terry ujfalusi tarzı toparlayıcı savunmaya akıl katacak bir stoper gerekiyor yani 2 adam şart oraya koray ched semih hakan bunlar hep aynı tarz yumuşak ve zekasız stoperler.

Afrikadan zenci almayacaksın ya. Büyük takım dediğimiz takımların kaçının defansında zenci oyuncu var ? Bir bildikleri var ki almıyorlar. Biz de inadına Dany, Chedjou gibi gerizekalı oyuncuları alalım.

Rigobert Song vardı vasattı onun dışındaki zenci defanslar lesh.
Ön libero kanat veya forvet. Stoper veya oyun kurucu denilen bölgelerde nedeni bilmiyorum Afrika kökenli oyuncular yetersiz kalıyor nedense.
Bir jj okocha vardı aklıma gelen oyun kurucu olarak iyi olan. 2ci sayamam. Stoper? Error :(

NKFVaklınaK

3. golde adamini kacirdigi an, Lazio lu oyuncu topu iceriye gönderdigi an Donk'un araya girmesini beklerdim ama izledi sadece. Ne ise yarar peki bu Donk?

Ulan senin yüzünden az kalsin babamlarin yeni televizyonuna cay bardagi firlatiyordum sinirden.

Bu nasil bir vurdumduymazlik bu nasil bir rahatliktir? Hali sahada yapsan öyle dayak yersin.

Ya bilader, sabri disinda, bir adamimizi daha döverse harbiden kaldiramam, bak. Galatasaray´li bir oyuncu dayak yigince, kendim dayak yemis gibi oluyorum. Birakta, bari biraz bir karsilik versede, bizimde bir su cigerimiz solsa...

Keşke Adem kardeşim. Bari o işe yarasa dediğin gibi ama adama bir tane vursalar ağlaya ağlaya kaçar, öyle ruhsuz bir adam.
Ancak ikinci topla sahadaki topu vursun.

Kusura bakmayın aramızda zenci arkadaş varsa alınmasın ama beyler zenciden stoper yapılmaz. Vallahi de Billahi de Tallahi de yapılmaz. Bunlar böyle enteresan, garip bir kavim; itidal yok, psikopat psikopat hareketleri var. Kaç tane zenci stoper izlediysem büyük çoğunluğu da böyle, en iyisi bile geride tek adamken 3 kişiyi çalımlamaya kalkabiliyor, lan vursana taça, ruh hasatası mısın sen?

3. gol den sonra izlemedim, ama hangi olaydan dolayi elestiriliyor?

Bi ara sacma bir sekilde Klose'ye topu kaptirdi golü atiyorlardi, ondan mi? Cünkü bence daha can alici olay 3. golde Hakan-Donk ikilisinin oyunu okumayip resmen Klose'yi izlemektir. 1.5-2 metre arkasinda duruyorlar birde, müdahale yok.

Ben bu adamı seviyorum ve beğeniyorum. Fransa'dan beri bilen nadir insanlardan biriyim ama yanında her maç başka biri oynuyor, bir maç ön libero oynuyor. Bu kadar dengesiz kadro seçimlerinde adamın dengeli olması beklenemez. Semih,Hakan olmaz.... Koray belki ideal Denayer

Linnes-Denayer-Chedjou-Carole

Dörtlüsünü hiç bozmadan 5 maç oynat ondan sonra konuşalım. Eğer Defans oturmazsa ve daha az pozisyon veren bir takıma dönmezsek ben hiçbir şey bilmiyorum .

Takımın en bozulmaması gereken noktası 2 stoper ve kalecidir 34 maçın sakat ve cezalı değillerse 34'ünde de sabit oynaması gerekir. Bunu nasıl görmezden geliyor koca koca teknik direktörler anlamıyorum

Bu maçta Ched-Hakan, Denayer Sağ bek
Son maçta stoperde oynayan Ched-Koray-Hakan, 2 farklı sağ bek Sabri-Linnes
İlk Lazio maçı stoper oynayan Ched-Koray-Hakan, 2 farklı sol bek Olcan-Carole
Mersin maçı stoper Semih,Ched,Denayer, Sağ bek Denayer,Sabri, Sol bek Olcan, Carole

bir maçta 3 farklı oyuncu stoper, 2 farklı oyuncu sağ bek, 2 farklı oyuncu sol bek oynuyorsa takım savunması neden bu halde diye sorgulamaya gerek yok bence ortada.

o çalımları iboya bile yedirebilirsin ama sen liseliyken dünya kupasında gol krallığına oynayan tilki yemez

Daha iyisinin getireleceğini sanmıyorum şu an için, o yüzden Chedjou'ya eyvallah diyorum. Konsantrasyon eksikleri var, Klose'nin pozisyonunda yapmış olduğu gibi ama yapacak da bir şey yok şu an için. İyi bir takımda daha iyi top oynar Chedjou. Denayer'le iyi bir ikili olacağını düşünüyorum. Geriden oyun kurma özelliği iyi, bazen ağır kalıyor ama onun açıklarını Denayer kapatır.

Son düzenleme:
Klosenin attığı gol tipini kafayla falanda çok yedirdi chedj.

Sezon sonu gitsin 1 yıllığa Terryi getirelim. Denayer - Terry ikili ligin açık ara en iyi savunma duosu olur

bes para etmez futbol fukarası.vurun götüne tekmeyi,kamerunun köylerinde inek sagsin,kamis suyu icsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt