Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
BOK GİBİ oynadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kabileni seveyim Chedjou bela mısın yaprağım
Adam savunmada muhteşem di cümlen gerçek mi kinaye mi kardeş?Adam savunmada muhteşem bide bunun yanında asist yaptı helal bee
Yaw reys beni takibe al sen böle olmucakkAdam savunmada muhteşem di cümlen gerçek mi kinaye mi kardeş?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok biliyorum o yüzden şaşırdım ya.Yaw reys beni takibe al sen böle olmucakk
Kinaye yes
Vay be bu günleride gördük ya demek sende artık chedjuyu eleştiriyosun niye bu kadar bekledin usta?En cok da defans arkasina uzun top atilinca arkasinda kosan rakibi mal mal izleyip hic birsey yapmamasina uyuz oluyorum.
Böyle vurdumduymaz adam olmaz yahu. Dany ye rahat adam diyorduk da bunun sülalesi rahat resmen.
Galatasaray SK @GalatasaraySK Aurelien Chedjou, 2014-15 sezonu başından bu yana Süper Lig’de en fazla gol katkısı yapan stoper (5 gol, 4 asist)
![]()
Vay be bu günleride gördük ya demek sende artık chedjuyu eleştiriyosun niye bu kadar bekledin usta?![]()
Galatasaray SK @GalatasaraySK Aurelien Chedjou, 2014-15 sezonu başından bu yana Süper Lig’de en fazla gol katkısı yapan stoper (5 gol, 4 asist)
![]()