#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün fena degildi ama bu kadar rahat ve vurdumduymaz davranmasi falan beni deli ediyor.

Ilk yarı iyiydi, ikinci yarı bok gibiydi

Marsilya veya Çin'e satsak ne güzel olurdu

Ya bu ne biçim arkadaş...Bir defans oyuncusu her maç nasıl bu kadar bireysel hata yapar.Bu adamla lig bitmez.

O Muslera nin pozisyonunda kafasini sokmasa Rodallega topa vurur gol olurdu.

Iyi oynadi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Hakan bu Chedjou'nun hiç kötü oynadığı maç yok mu yav ? Hep iyi diyorsun. Kabul edelim bu aralar çok kötü. Bu maçta da golü yedirmek için epey uğraştı, Allahtan Akhisar iyi değildi ve Muslera tabi.

Bıçak sırtı. Faydalı olduğu anlar da var, ama zararlı olduğu anlar da var. Saatli bomba.

Valla bu herifi her maç sonra savunanlar gerçekten tuhaf. Her maç malca hatalar yapmasına rağmen iyi oynuyor yazdıklarında hayret ediyorum acaba aynı maçı mı izledik, Chedjounun mükemmel stoper oldugu paralel dünyada mı yaşıyorlar. Hayat bazen ne kadar tuhaf.

Başka yerde Hakana özel performans sergiliyor heralde biz tanık olamıyoruz

Siz her maçtan sonra ne oynadığını önemsemeden kötü yazarsanız birileri de tam tersini yapar. Doğal.

2-1'e kadar baya iyi oynuyordu bugün şaşırttı diyecektim ama hemen saçma ve Danyvari hareketlerinden kesitler sundu reis :38573:

Cok dengesiz yine, iyi yaptigi seyler var ama hatalari da büyük, goller yiyecektik onun yüzünden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt